""
""

PATRIOTSKI TIKET(I): Neka proleće na evropski fudbal miriše

Vreme čitanja: 2min | čet. 23.11.17. | 10:21

MOZZART nagrađuje igrače koji će podržati Zvezdu i Partizan na svojim tiketima

Ovaj četvrtak 23. novembar mogao bi da bude veliki dan za srpski fudbal! Ukoliko Zvezda i Partizan pobede u Ligi Evrope mogli bi pre poslednjeg kola da obezbede plasman u šesnaestinu finala i evropsko proleće!

Izabrane vesti

KVOTE: BATE - C. zvezda (19.00)
KVOTE: Partizan - Jang Bojs (21.05)

Ogormna šansa za istorijski uspeh srpskih klubova, a MOZZART će i ovog puta nagraditi igrače koji će i na tiketima podržati šampiona i vicešampiona Srbije.

SPECIJAL: I Zvezda i Partizan prolaze dalje - kvota 3,10

Da vidimo šta je MOZZART spremio...

TIKET 01 (pobeđuju i Zvezda i Partizan)

Idealan scenario. Ako se ovo dogodi, crno-beli bi i teoretski obezbedili proleće u Evropi, dok bi crveno-beli to učinili, u slučaju da Arsenal savlada Keln. To bi bio najveći uspeh srpskog fudbala u poslednje dve decenije, i svi se nadamo da će tako i biti.

Kvota na dvojku u Borisovu i keca u Humskoj je 7,42, a MOZZART ovde zaokružuje koeficijent na ravno 8,00!

Ukoliko želite da odigrate ovaj tiket, dovoljno je da operateru na bilo kom MOZZARTOVOM uplatno-isplatnom mestu kažete da želite da odigrate Tiket 01.

TIKET 02 (ne gube ni Zvezda ni Partizan)

Zvezda bi sa iksom u Belorusiji ostala u igri za plasman dalje, ali bi u poslednjem kolu na Marakani morala da savlada Keln, kako ne bi zavisila od drugih. A crno-beli bi, ako remiziraju sa Švajcarcima, imali mnogo teži posao: morali bi da savladaju Dinamo u Kijevu, jer se očekuje da će Jang Bojs u poslednjoj rundi uknjižiti tri boda protiv Sekenderbega. Ovo je, u svakom slučaju, za kladioce manje rizična varijanta koja „dozvoljava“ nerešen rezultat na jednoj ili obe utakmice. Bitno je samo da ni Zvezda ni Partizan ne izgube.

Kvota na dve duple šanse je 2,10, a samo u MOZZARTU u Patriotskom tiketu možete se opkladiti na ova dva ishoda s kvotom 2,50!

Ukoliko želite da odigrate ovaj tiket, dovoljno je da operateru na bilo kom MOZZARTOVOM uplatno-isplatnom mestu kažete da želite da odigrate Tiket 02.

TIKET 03 (Zvezda daje bar jedan, Partizan bar dva gola)

Moralo bi Zvezdi da se vrati za sve one promašene šanse u Londonu protiv Arsenala, i verujemo da će Boaći, Srnić, Pešić... umeti da iskoriste šansu ako im se ukaže. S druge strane, Partizan nema izbora - kao što smo naveli, crno-beli praktično moraju da pobede ako žele dalje, što znači da će sve oči biti uprte u ofanzivce Tavambu, Ožegovića, Sumu, Jankovića...

Kvota na ova dva tipa iznosi 3,19, a MOZZART podiže lestvicu na 3,50 u Patriotskom tiketu.

Ukoliko želite da odigrate ovaj tiket, dovoljno je da operateru na bilo kom MOZZARTOVOM uplatno-isplatnom mestu kažete da želite da odigrate Tiket 03.

SREĆNO!


tagovi

bet analizaFK Crvena zvezdaEvropaLiga EvropeFK Partizanpatriotski tiketsportsko klađenjeSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara