""
""

PATRIOTSKI TIKET(I): Partizan daje dva, Zvezda jedan gol - kvota 2,90!

Vreme čitanja: 3min | čet. 02.11.17. | 11:24

MOZZART nagrađuje igrače koji će podržati srpske klubove na tiketima

Četvrtak je dan za Ligu Evrope, a u Srbiji se ove jeseni taj dan čeka s posebnom neizveznošću, s obzirom na to da su i Partizan i Zvezda izborili plasman u grupe, a najbolje od svega je što su i jedni i drugi u igri za prolazak dalje, odnosno za „evropsko proleće“.

Izabrane vesti

SVE KVOTE za meč Partizan - Skenderbeg
SVE KVOTE za meč Arsenal - C. zvezda

Kao što ste navikli, MOZZART četvrtkom posebno nagrađuje kladioce koji će srpske klubove podržati i na svojim tiketima, odnosno Partizan protiv Skenderbega, a Zvezdu na gostovanju Arsenalu.

ZVEZDA prolazi grupu - kvota 1,80
PARTIZAN prolazi grupu - kvota 2,50

Da vidimo kakva je ponuda za danas...

TIKET 01 (pobeđuju i Partizan i Zvezda)

Od crno-belih se samo pobeda i očekuje jer, ako ista izostane, šanse za plasman u narednu rundu biće svedene na minimum. Partizan je u Albaniji (0:0) pokazao da je kvalitetniji tim, ali bi na domaćem terenu morao da valorizuje tu činjenicu. Zvezda je u Beogradu pružila jak otpor Arsenalu, ali su crveni karton Rodića i majstorija Žirua uticali da Englezi zabeleže minimalnu pobedu. Svima je jasno da će crveno-beli prolaz tražiti u mečevima sa BATE-om i Kelnom, što znači da će večeras biti rasterećeni. Igraće za sebe, praktično govoreći, jer svi igrači znaju da ako na Emirejtsu ostave dobar utisak, to može mnogo da znači za njihove karijere. Možda baš ta činjenica bude ključna.

Redovna kvota na ova dva tipa je 12,01, a MOZZART ovde podiže lestvicu na 14!

Ako želite da uplatite ovaj tiket, dovoljno je da operateru na bilo kom MOZZARTOVOM uplatno-isplatnom mestu kažete da želite da odigrate Tiket 01.

TIKET 02 (neće izgubiti ni Partizan ni Zvezda)

Što se prvog dela opklade tiče, Partizan zaista ne bi smeo da u Humskoj izgubi od Skenderbega. A ako Zvezda odigra pametno i grabro kao u Beogradu, možda joj se vrati za nesrećni poraz na Marakani.

Kvota na dve duple šanse iznosi 3,27, a MOZZART ovde nudi kvotu 3,50!

Ako želite da uplatite ovaj tiket, dovoljno je da operateru na bilo kom MOZZARTOVOM uplatno-isplatnom mestu kažete da želite da odigrate Tiket 02.

TIKET 03 (Partizan daje bar dva, Zvezda bar jedan gol)

Morali bi crno-beli da se iskupe za promašaje u Elbasanu, kada su mogli da savladaju Skenderbeg. Napadački kvartet Tošić - Janković - Tavamba - Ožegović sigurno poseduje kvalitet da bar dva puta matira odbranu Albanaca. A što se Zvezde tiče, Boaći je u Beogradu imao prečku, Radonjić je imao zicer, ali je Čeh intervenisao... Večeras na golu verovatno neće biti Čeh, već Mejsi, koji je dobar golman, ali ne kao njegov iskusniji kolega, i igračima Zvezde će biti lakše da zatresu mrežu ako dođu do prilike.

Kvota na ova dva tipa je 2,69, a ovde MOZZART podiže lestvicu na 2,90!

Ako želite da uplatite ovaj tiket, dovoljno je da operateru na bilo kom MOZZARTOVOM uplatno-isplatnom mestu kažete da želite da odigrate Tiket 03.

SREĆNO!


tagovi

FK Crvena zvezdaEvropaLiga EvropeFK Partizanpatriotski tiketSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara