""
""

Pejčinović uzalud pogodio, Lokomotiva se nije preporodila... Evrogol utišao Moskvu! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 26.11.16. | 17:15

Pogodak srpskog defanzivca dovoljan samo za jedan bod ekipe Jurija Semina

Lokomotiva ne može da sastavi kraj s krajem, niti da pobedi onda kada ima pobedu u svojim rukama, a tako je bilo u današnjem meču sa Uralom, koji je sastav Jurija Semina morao da reši u svoju korist. Lokomotiva je veliki broj prilika golom konačno krunisala u 85. minutu, kada je centaršut Manuela Fernandeza sjajnim trzajem glave u pogodak pretvorio Nemanja Pejčinović, ali ni to nije bilo dovoljno da domaćin osvoji tri boda. Loše postavljanje odbrane Lokomotive u poslednjem napadu na utakmici iskoristio je Arem Fidler i preciznim udarcem iz velike daljine poslao loptu u mrežu nemoćnog Giljermea Marinata - 1:1 (0:0).

Izabrane vesti

Na velikim mukama je u ovom meču bila navala Lokomotive, koja nikako nije uspevala da pronađe put do gola Nikolaja Zabolotnija. Gosti su došli s namerom da sačuvaju svoju mrežu, a kada nisu uspeli u tome smogli su snage da se vrate u igru i dođu do velikog boda.

Semin je sa tri izmene, među kojima se našao i Petar Škuletić, pokušao da promeni situaciju na terenu, i donekle je uspeo, jer je pritisak pred golom Urala u samoj završnici bio ogroman. Ipak, onda kada je trebalo da se sačuva mreža Lokomotiva nije položila prijemni, pa je ostala na katastrofalnom 11. mestu.

Premijer liga, 15. kolo:

Petak:

Ufa - Orenburg 1:0 (1:0)Đ
/Vanek 39/

Subota:

Amkar - Arsenal Tula 1:0 (1:0)
/Prokofjev 7/

CSKA - Rubin Kazanj 0:0

Lokomotiva - Ural 1:1 (0:0)
/Pejčinović 85 - Fidler 90+2/

16.00: Terek - Spartak

Nedelja:
12.00: Krila Sovjetov - Tom Tomsk
14.30: Rostov - Anži
17.00: Krasnodar - Zenit

(FOTO: Action Images)

(FOTO: Screen shot)


tagovi

UralRusijaPremijer ligaNemanja PejčinovićLokomotiva Moskva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara