""
""

Penali o kojima će se pričati! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.03.17. | 22:06

Da li su bili?

Barselona je napravila čudo! Pamtiće se epohalnih 6:1 protiv Pari Sen Žerman. Ostaće zaltnim slovima upisana u istoriju fudbala. Ali će se neko vreme pamtiti i prepričavati dva penala posle kojih je Barsa dala dva od šest istorisjkih golova., 

Izabrane vesti

Osokoljena sa 2:0 iz prvog poluvremena, Barsa je otvorila drugo poluvreme napadima sa svih strana.

Igrao se 47. minut, Inijesta je sjajno proturio pas iza leđa Veratiju i Menijeu, a Nejmar ga brzo shvatio i ubacio se iza gostujućih defanzivaca. U trenutku kada su Brazilac i Belgijanac krenuli ka lopti, Menije je posrnuo napred i pao, a Nejmar se sapleo preko njega.

Na snimku se vidi da Belgijanac nije video gde se Brazilac nalazi tako da namera nije postojala. Ali Brazilac je lukavo iskoristio situaciju da ga zakači i padne preko njega. Jasno je da je Menijeov pad sprečio Nejmarov prodor prema golu.

Sudija je tek na asistenciju pomoćnika pokazao na belu tačku. Dugo će se raspredati o ovom penalu...   

A onda u 91. minutu i penal koji je Barsu doveo u predvorje besmrtnih. Hodajuća katastrofa Markinjos je je celo veče bio očajan, a onda je skrivio penal nad Suarezom. Tačnije, bio je u duelu sa Urugvajcem koji je Namc okarakterisao kao penal. Nejmar je bio neumoljiv sa bele tačke. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Tomas MenijeŠpanijaPari Sen ŽermenNejmarLiga šampionaFrancuskaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara