"Đerar Pike"
"Đerar Pike"

Pike se naljutio na navijače Barse: Sledeći put ostanite kod kuće

Vreme čitanja: 2min | pon. 20.03.17. | 10:18

„Ne zviždite Andreu Gomesu“, jasan je iskusni štoper

Đerar PikeNikog (još) nije Andre Gomes ubedio da je igrač dostojan Barseloninog dresa. Ponajmanje navijače katalonskog giganta koji su ga odavno „uzeli na zub“, ne mogu da shvate kako fudbaler plaćen 35.000.000 evra Valensiji često izgleda kao zalutao na Nou Kamp. Nije pomogao ni pogodak Portugalca protiv bivšeg kluba, u finišu zanimljivog meča kojim je stavljena tačka na 28. kolo Primere (4:2).

Nezadovoljstvo njegovim partijama je i te kako primetno, ali daleko od toga da Andre Gomeš ne uživa poverenej svlačionice. Naprotiv, saigrači ga izuzetno cene. Možda zbog optga što, pre svega, cene klub.
Oni navijači koji su zviždali Gomesu sledeći put neka ostanu kod kuće. Njihovo ponašanje se ne može tolerisati. Ne pomažu ni ekipi, ni igraču. Jedna je stvar optužiti nekog za lošu partiju, a potpuno druga ako čovek doće na stadion samo da mu izrazio nezadovoljstvo. Nerviraju me takvi, nemaju moralne principe i ubijau samopouzdanje mom saigraču“, ljut je bio Đerar Pike posle meča sa Slepim miševima.

Izabrane vesti

Lionel Mesi protiv ValensijeLjut zbog dela publike, ali prezadovoljan učinkom Lionela Mesija. Argentinac je 100. put u karijeri dao najmanje dva gola na jednoj Barsinoj utakmici, najbolji je strelac u istoriji kluba, a ove sezone već je dao 41 gol u svim takmičenjima.
„Neverovatan je. Oborio je sve rekorde koji postoje u svetu fudbala i sad će sam postaviti nove. Uživanje je igrati sa njim, jer brojke koje je Leo ostvario niko neće moći da ponovi. Mnogo će nam nedostajati kad prestane da igra. Reč je o najboljem fudbaleru svih vremena, navikao nas je na visoke standarde. Učinio je da normalnim izgleda sve što radi, ali mi znamo koliko je to teško.  Navikli smo se i mislimo da je to normalno, ali znamo da će biti teško ponoviti kada prestane da igra“.

Barsa je pobedom na Valensijom zadržala korak sa Realom, međutim, Madriđani imaju dva boda viška, utakmicu manje i prednost domaćeg terena u Klasiku zakazanom za 23. april, na kome može pasti odluka o novom prvaku Španije.
Mislim da je i te kako moguće da odbranimo titulu. Ostalo je dosta utakmica do kraja sezone, a razlika između nas i lidera je mala“, smatra Đerar Pike.

(FOTO: Action images)


tagovi

Andre GomešĐerar PikeEvropaPrimeraŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara