"Breno"
"Breno"

To se čekalo: Palio kuću, ležao u zatvoru, a posle četiri godine opet igra fudbal! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 10.08.15. | 09:49

Brazilac Breno se vratio na teren u duelu s Korintijansom (1:1)

Breno

Brazilski štoper Breno (25) i zvanično je debitovao za Sao Paulo posle više od četiri godine odsustva sa fudbalskog terena zbog služenja zatvorske kazne. 

Izabrane vesti

Defanzivac se u nedelju uveče pojavio na terenu u 59. minutu okršaja s Korintijansom (1:1), kada je zamenio Hadsona i poručuje da je uzbuđen i srećan.
“Iza mene je težak period u Nemačkoj, ali to je prošlost. Od sada samo mislim na pozitivne stvari. Nisam mogao da verujem kada me je trener pozvao da uđem u igru, pomislio sam da ovaj dan nikada neće doći. Hvala svima koji su mi pomogli u minulom periodu, posebno porodici. Zbog njih sam se vratio fudbalu. Trenirao sam naporno sve ovo vreme jer želim da popravim utisak i reputaciju koja me prati”, istakao je Breno koji je pre ovoga poslednji takmičarski meč odigrao u aprilu 2011. godine.  

Podsetimo, brazilski štoper se početkom ove godine vratio u domovinu nakon što je odslužio zatvorsku kaznu u Nemačkoj zbog podmetanja požara u svojoj kući. Breno je 2012. osuđen na tri godine i devet meseci zatvora, ali mu je u decembru 2014. odobrena uslovna sloboda. 

Dok je bio u zatvoru finansijski su mu pomagali i Bajern i Sao Paulo, a zbog svega što je učinio u Nemačku neće moći da se vrati pre 2018. godine.

(FOTO: printskrin)


tagovi

zatvorSao PauloKorintijanskaznaBrenoBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara