""
""

Pižon, ipak, na klupi OFK Beograda protiv Zvezde!

Vreme čitanja: 2min | sub. 18.07.15. | 09:45

Oglasio se iskusni stručnjak i objasnio razloge svoje odluke

Veliku medijsku prašinu podigle su reči trenera OFK Beograda Vladimira Petrovića Pižona da neće voditi tim u nedeljnom derbiju protiv Crvene zvezde. Legendarni vezista pravdao se emocijama, reagovao je i trener Partizana Zoran Milinković, a saga oko Pižona dobila je novi čin.

On je putem zvaničnog sajta Romantičara poručio da će sedeti na klupi, ali da će komanda biti u rukama njegovih pomoćnika.
„Svakako, biću uz igrače, biću na klupi, ali će tim voditi pomoćnici, jer mislim da ću tako biti korisniji. Svim srcem želim pobedu OFK Beograda u nedelju! Mojim mladim igračima želim da pokažu sav svoj raskošan talenat, bez obzira na teške vremenske uslove koji nas očekuju, da u fer i viteškoj, sportskoj borbi dođemo do pozitivnog rezultata“, rekao je Petrović.

Izabrane vesti

Iskusni stručnjak se potom obratio najvernijim navijačima OFK Beograda.
„Želeo bih da ovim putem objasnim navijačima razloge moje odluke da ne vodim naš tim sa klupe na meču protiv Crvene Zvezde. Moj temperament je takav da sam veoma emotivan. Danima razmišljam o ovoj utakmici i mislim da bi moji pomoćnici bili korisniji od mene da sa klupe vode tim, da dođemo do prva tri boda u novom šampionatu. Objasnio sam ovo ljudima iz uprave i oni su shvatili situaciju. Molim sve navijače OFK Beograda , pogotovo Plavu uniju, da ovaj moj čin ne shvate kao nepoštovanje prema njima i klubu! Kao čovek koji je rođen u blizini Omladinskog stadiona, jedno vreme čak i trenirao u OFK Beogradu, shvatam veličinu kluba za čije boje ću se boriti svim svojim snagama i ne smatram ga „manjim“ od kluba u kom sam proveo dugi niz godina“, dodao je Petrović.


tagovi

Vladimir Petrović PižonSuperligaSrbijaOFK BeogradEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara