""
""

PLS: Simonović rešio derbi u Zemunu, Bačka ne greši kod kuće, Sinđa za 45 minuta rešio Vranjance

Vreme čitanja: 2min | sub. 24.10.15. | 16:58

Velika tri boda u borbi za opstanak uzeli Donji Srem i Kolubara

Veoma efikasno kolo u Prvoj ligi Srbije, jedno od najefikasnijih u dosadašnjem delu prvenstva. Na osam utakmica postignuta su 22 gola, što će reći blizu tri po meču. Derbi je odigran u Zemunu, gde je Napredak slavio minimalnim rezultatom 1:0 i zadržao drugo mesto na tabeli, pošto je Bačka nastavila pobednički niz, zadržavši stopostotan učinak kod kuće.

Kruševljani su u Zemun stigli kao blagi favoriti s obzirom da lošu formu domaćina i seriju od četiri susreta bez pobede. Taj epitet opravdali su kasnim pogotkom u 78. minutu, a strelac je bio Miloš Simonović koji se najbolje snašao posle gužve u šesnaestercu i ćušnu loptu u mrežu.

Izabrane vesti

Lider se nije mnogo mučio sa Loznicom iako je i taj duel komotno mogao da ponese epitet derbija. Bačka je slavila rezultatom 3:1 i zadržala tri boda više od Napretka na prvom mestu.

Tri boda upisao je i trećeplasirani Sinđelić, odnosno četvrtoplasirana Bežanija. Orlići su za 45 minuta dali tri gola Dinamu iz Vranja i sve rešili, dok je Bežanija u malom gradskom derbiju nadigrala BSK u Borči - 3:1.

Značajne pobede u borbi za opstanak ostvarili su Kolubara i Donji Srem. Vojvođani su pogtkom Popovića slomili otpor poslednjeplasiranog Radničkog, a Lazarevčani su posle preokreta srušili užičku Slobodu - 2:1 (0:1)...  

PRVA LIGA SRBIJE - 11. KOLO

Subota:
Bačka - Loznica 3:1 (1:0)
BSK - Bežanija 1:3 (0:2)
Inđija - ČSK 4:0 (1:0)
Kolubara - Sloboda 2:1 (0:1)
Radnički - Donji Srem 0:1 (0:1)
Sinđelić - Dinamo 3:0 (3:0)
Sloga - Proleter 1:1 (0:0)
Zemun - Napredak 0:1 (0:0)

Tabela: Bačka 26, Napredak 23, Sinđelić 19, Bežanija 18, Inđija 15, ČSK 14, BSK, 14...

(foto: MN Press)


tagovi

zemunSrbijaSinđelićPrva liga SrbijePLSNapredak KruševacLoznicaBSK BorčaBežanijaBačka Palanka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara