""
""

Pobesneli Đorđević uhvatio protivnika za vrat i završio sezonu! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 08.05.16. | 17:13

Srpski napadač zbog direktnog crvenog kartona neće igrati poslednje kolo, a možda je završio i epizodu u Laciju

Za Filipa Đorđevića turbulentna sezona je definitivno - završena! I to zbog nedostatka živaca i mirnoće.

Izabrane vesti

Srpski reprezentativni napadač neće moći da se pohvali kvalitetnim igrama u dresu Lacija, sreća ga nije poslužila ni sa povredama, ali zbog poslednjeg ispada koji je napravio vrlo lako mogao bi i da završi epizodu među Nebeskoplavima. U finišu pretposlednje utakmice sezone protiv Karpija Đorđević je zaradio direktan crveni karton pošto je ušao u fizički sukob sa Gaetanom Leticijom.

Nekadašnji golgeter Crvene zvezde prišao je desnom beku Karpija, uhvatio ga za vrat i oborio na travu, a sve se to dešavalo kraj aut linije na kojoj je Simone Inzagi bezuspešno pokušavao da umiri Đorđevića i dozove ga pameti. Nije uspeo. Mada je duelu prethodovao verbalni okršaj dvojice igrača, Đorđeviću je „pregorela licna“ u glavi i poneo se potpuno neprofesionalno, što je izazvalo i negodovanje među malobrojnim pristalicama Lacija. 

Na sreću rimskog kluba rezultat je već bio 3:1 u korist gostiju, uprkos tome što je nekoliko trenutaka ranije i Lukas Biglija morao ranije na tuširanje zbog drugog žutog kartona. 

Filip Đorđević iza sebe ima jednu od najlošijih sezona u igračkoj karijeri, pošto je na 28 utakmica upisao tri gola. 


tagovi

Serija ALacioItalijaFilip ĐorđevićEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara