"Hari Kejn i Vejn Runi u dresu reprezentacije"
"Hari Kejn i Vejn Runi u dresu reprezentacije"

Poketino: Hari Kejn me podseća na Batistutu

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.04.15. | 13:40

Trener Totenhema povezao zvezdu tog kluba sa svojim bivšim saigračem u reprezentaciji

Hari Kejn i Vejn Runi u dresu reprezentacijeNadimak Gabrijela Omara Batistute bio je „Bati gol“, a ako pogledamo saldo mladog Harija Kejna ove sezone vrlo lako možemo da mu na ime dodamo sufiks „gol“. On je do sada postigao čak 27 golova za klub sa  Vajt Hart Lejna, i to je sigurno veliki razlog za zadovoljstvo za Maurisija Poketina. On je toliko oduševljen svojom gol mašinom da ga je uporedio sa čuvenim Batistutom.
Kejn ima umeće koji su slični Batistutinim. Biće veliki izazov da ponovi ovakve igre i sledeće sezone“, rekao je Poketino koji je u dresu reprezentacije Argentine igrao protiv Engleske 2002. godine zajedno sa pomenutom legendom argentinskog fudbala.

Kejn je imao i sjajan debi kada je u pitanju engleska reprezentacija, posle samo 79 sekundi dao je gol protiv Litvanije. Ovakvi podaci daju za pravo svima u klubu da budu zadovoljni, ali oni moraju biti primljeni sa oprezom.
Sve zavisi od njega. Hari zna kak oda unapredi svoje mogućnosti. Ovo je jako dobar momenat da nastavi da vredno trenira. Morate da pazite kada ćete dati igraču veliku odgovornost, jer nekada izgleda da je fudbaler spreman, a zapravo nije“.

Izabrane vesti

Poketino podseća da je jako bitno za fudbalere da se dokažu u prvoj sezoni na velikoj sceni.
Veliki igrači uvek imaju jako dobru prvu sezonu, kao što je to bio recimo Vejn Runi. Ali, uvek je problem ona prva sledeća sezona. Jako je teško ponoviti i održati isti nivo igre“, jasan je Poketino.

Hari Kejn ima 21 godinu, a prethodnih sezona provodio je vreme na pozajmicama u Lesteru, Noriču, Milvolu Lejton Orijentu. Prošle sezone u nastupima za Totenhem dao je tri gola, a čigledno da je su se ove sezone sve kockice poklopile.

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligaMaurisio PoketinoHari KejnGabrijel BatistutaEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara