""
""

POLITIKA: Srbija igra novi meč sa Albanijom i do kraja kvalifikacija za EP bez prisustva navijača

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.10.14. | 23:12

FS Srbije očekuje i drastična novčana kazna

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije, kako saznaje Politika, najverovatnije će izreći sledeće kazne povodom incidenata koji su se dogodili 14. oktobra na stadionu Partizana.

Igranje nove utakmice Srbija – Albanija na neutralnom terenu, bez prisustva navijača, Fudbalski savez Srbije (FSS) zbog upada na teren biće kažnjen igranjem utakmica bez prisustva publike do kraja kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. i drastična novčana kazna za FSS.

Izabrane vesti

Ovo još nije potvrđeno, a ove informacije Politika je dobila od dobro obaveštenih sagovornika.

Sastanak Kontrolne i Disciplinske komisije UEFA posvećen prekinutoj utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Srbije i Albanije završen je večeras u Nionu posle celodnevnog zasedanja, a odluka o epilogu i mogućim kaznama biće saopštena sutra.

Kako je Tanjugu potvrdio generalni sekretar FSS Zoran Laković odluka bi trebalo da bude saopštena u 12.30 sati.

FSS se tereti zbog navijackih nereda, bacanja baklji i drugih predmeta sa tribina, korišcenja lasera, ulaska navijaca na teren i slabe organizacije meča, a Albanci za odbijanje da nastave utakmicu i zbog prikazivanja nezakonitog transparenta.

Utakmica između Srbije i Albanije prekinuta je 14. oktobra pred kraj prvog poluvremena, kada se iznad terena stadiona Partizana pojavila bespilotna letelica, dron, sa zastavom takozvane Velike Albanije, nakon čega su usledili incidenti.

Susret je prekinut pri rezultatu 0:0

(FOTO: MN Press)


tagovi

prekid utakmicereprezentativni fudbalUEFA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara