""
""

Portugalski dinamo Vilijam: Od Matića i Markovića zavisi igra Srbije

Vreme čitanja: 1min | pet. 27.03.15. | 16:34

Vezista Sportinga spreman za okršaj sa asom Čelsija kojeg podvlači kao ključnog u timu Orlova

Jedan od igrača na koje naši reprezentativci će morati da obrate posebnu pažnju u okršaju protiv Portugalaca je vezista Vilijam Karvaljo. Momak iz Sportinga kojeg su prošlog leta povezivali sa mega-transferima u Mančester Junajted i Arsenal je u poslednje vreme u sjajnoj formi i biće jedan od najjačih aduta domaćeg tima.

Izabrane vesti

Vilijam uoči meča poručuje da je spreman za veliki okršaj na sredini terena sa Nemanjom Matićem kojeg poznaje iz vremena kada je naš as blistao u Benfiki.
“Tajna je u tome da budemo strpljivi. Znamo koliko je Srbija jak tim i da ćemo morati da nametnemo svoj stil igre kako bismo osvojili tri boda. Ako pobedimo, to bi mogao da bude ključni korak u kvalifikacijama. Pogledali smo video materijal o Srbiji i imamo naznaku šta nas očekuje, ali to nije za javnost. Matić i Marković su im glavni igrači, od Matića im dosta toga zavisi, ali moramo da ih shvatimo kao kolektiv. Ne bojimo se Srbije, kao što se ne bojimo bilo koje selekcije koja dolazi na naš teren”, poruči oje Vilijam Karvaljo.  

(FOTO: Action images)


tagovi

Vilijam KarvaljoSporting Lisabonreprezentativni fudbalfudbalska reprezentacija Srbijereprezentacija PortugalaPortugalNemanja Matić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara