""
""

Poruka mira Vladimira Stojkovića: Grobari, budite normalni, ne vređajte Albance (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 31.10.17. | 16:12

„Suzdržite se, da zajedničkim snagama pobedimo Skenderbeg“, kaže golman Partizana

Samo da incidenata ne bude. Partizanova utakmica sa Seknderbegom bitna je u rezultatskom, a čini se jednako važna i u organizacionom smislu, jer posle kazne UEFA jasno je da novih ispada ne sme da bude.

Zato u Humskoj 1, pred meč četvrg kola Grupe B Lige Evrope (četvrtak, 19.00, RTS 1) čine sve ne bi li podigli svest publike i pokazali da i u Srbiji može da se navija bez problema.
Poruka je, prevashodno, da budemo normalni, da cenimo kako su se Albanci ponašali prema nama u Albaniji. Nismo doživeli nijedan neprijatan momenat. Zamolio bih sve navijače da navijaju fer i korektno, da ne vređaju, jer je Partizan iznad svih“, obratio se Grobarima Vladimir Stojković, koji se posle nekoliko mečeva pauze vraća među stative Parnog valjka.

Izabrane vesti

MOZZART kvote 6503 --->>> Partizan - Skenderbeg 1 (1,55), X (3,90), 2 (6,50)

Rukovodstvo crno-belih uvelo je pojačani video-nadzor na stadion, instalirano je 95 kamera koje će u svakom trenutku snimati tribine, uz napomenu da je njihov kapacitet za ovu priliku smanjen, s namerom da bi se predupredili eventualni incidenti.

Pri čemu bi, ako bih bude, najviše trepli sami fudbaleri.
Svaki propust će biti kažnjen igranjem pred praznim tibinama. Ako pobedimo ovo i Jang Bojs opet neće moći da se gleda ona utakmica na proleće”, svestan je reprezentativni golman kakva opasnost vreba u slučaju da se ponove scene iz mečeva protiv Budućnosti ili Olimpijakosa.

Tim povodom, klub iz Humske izdao je posebno upozorenje za svoje navijače.
Zamolio bih vas još jednom, zbog Paritzana i svih nas, da se suzdržite, da budete pametni i da zajedničkim snagama pobedimo u četvrtak. Da se radujemo bez UEFA kazni”, dodao je Vladimir Stojković u obraćanju Grobarima.

(FOTO: Star sport)


tagovi

GrobariLiga EvropeFK PartizanSkenderbegSrbijaSuperligaVladimir Stojković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara