"MIroslav Radović"
"MIroslav Radović"

Poruka Mireta Radovića: Smešno, glupo, neistinito

Vreme čitanja: 1min | sre. 30.11.16. | 15:26

Demanti najboljeg igrača Legije

MIroslav Radović

Umesto da se hvali – a ima čime, jer je u poslednje vreme najbolji igrač Legije, daje golove i asistira – Miroslav Radović je prinuđen da se brani od informacija koje su u etar pustili poljski novinari.

Izabrane vesti

Tamošnji Fakt24 obavestio je jutros javnost kako je iskusni vezista, navodno, kupovinom roleksa u vrednosti od oko 4.500 evra ubedio jednog od članova Upravnog odbora Partizana da popusti i dozvoli mu transfer u Varšavu, u finišu prelaznog roka. Radović pak kaže da ništa od toga što je poljski medij objavio nije tačno.

„Smešna priča. Zvalo me nekoliko novinara od jutros tražeći reakciju. I njima sam rekao isto što i vama: to je glupost i neistina“, uverava Mire Radović u kratkoj izjavi za MOZZART Sport.

Podsetimo, Miroslav Radović je pretposlednjeg dana letnjeg prelaznog roka napustio crno-bele, samo 76 dana pošto je potpisao dvogodišnji ugovor, ali je uprkos mučnom rastanku, klub iz Humske nešto i zaradio. Doveo ga je bez obeštećenja, a prihodovao 100.000 evra. Ne baš koliko je želeo i ne u skladu sa karijerom 32-godišnjeg ofanzivca, međutim, ne i beznačajno u situaciji u kojoj se Parni valjak nalazi(o).

(Foto: Action Images)


tagovi

FK PartizanMiroslav RadovićLegija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara