""
""

Posebno veče za Dijega Martineza

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.01.18. | 16:04

Osasuni je trijumf protiv fenjeraša Sevilje B imperativ

Serija kikseva - tri poraza i remi - udaljila je Osasunu od pozicija koje vode u elitno društvo španskog fudbala, pa će tim iz Pamplone gaziti po trnju i morati propisno da se namuči kako bi se domogao Primere.

Izabrane vesti

Izabranici Dijega Martineza su izlaz iz krize pronašli preko objektivno slabijih rivala (Lorke i Valjadolida), a nešto slično očekuje ih i na zatvaranju 22. kola kada će izaći na megdan Sevilji B, poslednjeplasiranoj ekipi u Segundi (20.00).

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 20:00 4043 ŠPA 2 Sevilla II - Osasuna kmb 2&2-4 3,90

Mediji na Pirinejskom poluostrvu navode da će večerašnji duel biti poseban za jednog čoveka - gore pomenutog Dijega Martineza. Španski trener je osam godina proveo na Sančez Pishuanu, a upravo je odatle napravio iskorak u karijeri i seo na klupu Osasune.

Na startu sezone Sevilja B i Osasuna odigrali su nerešeno (1:1), ali je trenutno situacija drastično promenjena. Gosti su ponovo počeli da "briju" i uz neosporno veći kvalitet u odnosu na Seviljine rezerviste, pobeda je imperativ kako bi se približili Ovijedu, Rajo Valjekanu, Numansiji i Lugu koji se nalaze na mestima koja vode u doigravanje za odlazak u Primeru.

Za razliku od većin "malih Španaca", Sevilja B i Osasuna igraju atraktivnije mečeve, pa možemo očekivati i dva, tri ili četiri gola koja uz dvojku množe ulog gotovo četvorostruko!

MOZZART KVOTE
(3,00) Sevilja B (2,95) Osasuna (2,45)

(FOTO: Printscreen)


tagovi

OsasunasegundaSeviljaŠpanijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara