"Neredi na tribina zbog kojih će tribine biti prazne"
"Neredi na tribina zbog kojih će tribine biti prazne"

Posledice huliganskog divljanja: Zvezda protiv Rada bez publike, procesi i protiv Partizana i Volkova

Vreme čitanja: 1min | čet. 30.04.15. | 15:59

Disciplinska komisija FSS o 148. večitom derbiju

Neredi na tribina zbog kojih će tribine biti prazneViše od 40 povređenih, više od 40 uhapšenih huligana. I prazne tribine u susretu Crvene zvezde i Rada u 26. kolu Superlige. Zasad. Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije na čelu sa Žarkom Stevanovićem je naime danas pokrenula disciplinski postupak protiv beogradskih večitih rivala, ali i levog beka Partizana Vladimira Volkova, koji će morati da se izjasni o izjavama kojima je “omalovažavao“ Milorada Mažića, najboljeg srpskog sudiju.

Volkov je podsetimo Mažića nazvao "prepotentnim i narcisoidnim" i poručio mu da ide da sudi Ligu šampiona ako mu je večiti derbi ispod čast.

Izabrane vesti

Postupci protiv Zvezde i Partizana su pokrenuti "zbog korišćenja pirotehnike, tuče na tribinama, ubacivanja tvrdih predmeta, neprimerenog skandiranja i isticanja određenih transparenata".

Članovi Disciplinske komisije su takođe odlučili da do donošenja konačne odluke suspenduju prisustvo publike na utakmicama koje će Zvezda igrati kao domaćin. To zasigurno znači da će se nedeljna utakmica protiv Rada u 26. kolu Superlige igrati pred praznim tribinama.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Vladimir VolkovSuperligaSrbijaFK PartizannavijačihuliganiFK Crvena zvezda148. večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara