Potencijalni scenario za Jagoša Vukovića

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.05.18. | 13:48

Naravno, ako Olimpijakos pristane...

Karijera Jagoša Vukovića stigla je na novu raskrsnicu - ostanak u Veroni nije opcija pošto je klub iz Grada ljubavi ispao u Seriju B, u Olimpijakosu ne računaju na njega, povratak u Crvenu zvezdu je daleko od realnog, a kao jedina logična mogućnost izdvaja se - transfer u Fjorentinu.

Emisari Viole neko vreme imaju Vukovića na radaru, ali nisu planirali nikakve konkretne poteze sve dosad. Olimpijakos ima nameru da od prodaje potencijalnog kandidata za reprezentaciju Srbije zaradi onoliko novca koliko je uloženo u njegovu kupovinu u julu prošle godine - oko 2.300.000 evra. 

Izabrane vesti

Ipak, Fjorentina za upravu pirejskih crveno-belih sprema zanimljiv predlog - trampu. Glava za glavu. Naime, Ljubičasti se nadaju da bi potpis Jagoša Vukovića mogli da dobiju za Bruna Gašpara. Na desnog beka koji je prošlog leta stigao iz Vitorije Gimaraiš za 4.000.000 evra se ne računa više, zbog čega se u Violi nadaju idealnom scenariju za obe strane, gde bi klubovi dobili igrače na pozicijama koje su im neophodne. 

Jagoš Vuković ima ugovor sa Olimpijakosom do juna 2020. godine, a proteklih šest meseci proveo je na pozajmici u Veroni, gde je bio jedan od boljih igrača. 

Foto: Star Sport


tagovi

Jagoš VukovićLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara