"Hese"
"Hese"

Potvrđeni pregovori PSŽ-a i Hesea: Zato nije ni igrao sinoć! Morata ostaje u Realu

Vreme čitanja: 1min | ned. 31.07.16. | 11:17

Planovi Zinedina Zidana su jasni

HeseZinedin Zidan je po svemu sudeći precrtao Hesea Rodrigeza iz planova Real Madrida. Francuski stručnjak je, štaviše, dao dozvolu krilnom napadaču da potraži novu sredinu. A to će, sva je prilika, biti - Pari Sen Žermen.

Dve činjenice navode na takav zaključak. Prva je da Hese uopšte nije igrao protiv Čelsija na Internacionalnom kupu šampiona, a druga poruka koju je u etar poslao upravo Zinedin Zidan posle susreta u Mičigenu.
Koliko ja znam, Hese pregovara o prelasku u Pari Sen Žermen. Još ništa nije potpisano, ali upravo zbog toga on nije igrao ovaj meč, kako ne bismo rizikovali povredu“, rekao je Zidan.

Izabrane vesti

Hese i Serž Orije iz PSŽ-aŠpekuliše se da bi Parižani na ime obeštećenja za Hesea izdvojili između 10.000.000 i 14.000.000 evra. Plata igraču u vrednostui od 1.700.000 po sezoni, naravno, ne bi predstavljala teret za tako moćne poslodavce.

Na skoro izvestan odlazak Hesea iz Madrida uticala je žestoka konkurencija u napadu (Kristijano Ronaldo, Geret Bejl, Karim Benzema), dodatno zaoštrena povratkom Alvara Morate iz Juventusa, plaćenog 30.000.000 evra. Kako sad stvari stoje, španski reprezentativac neće biti prodati ovog leta.
Morata je igrač Reala. Oduševljeni smo što ga imamo na raspolaganju. Vratio se kući, sigurno ostaje sa nama naredne sezone. Pa, tek je počeo“, najavio je Zinedin Zidan.

Sve vesti iz letnjeg prelaznog roka možete pratiti u našem specijalu TRANSFERI UŽIVO

(FOTO: Action images)


tagovi

Zinedin ZidanŠpanijaReal MadridPrimeraPari Sen ŽermenLiga 1letnji prelazni rok 2016Hese RodrigezFrancuskaEvropaAlvaro Morata

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara