Pozajmica koja je promenila karijeru jednog igrača: U Dortmundu će biti ludi ako na kraju sezone ne plate 23.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.10.18. | 23:50

Fantastični Pako Alkaser blista u dresu Milionera, gde postiže gol u proseku na svakih 35 minuta

Kada je Pako Alkaser došao u Barselonu na leto 2016. godine za 30.000.000 evra verovatno nije ni slutio da će mu karijera od tog trenutka krenuti strmoglavim padom. Sedenje na klupi, šansa na kašičicu i naravno razočaravajući učinak i utisak, stajali su kao mač nad glavom nekadašnjeg napadača Valensije, koji verovatno nije ni slutio da bi ovosezonska pozajmica u Borusiju iz Dortmunda mogla da na ovakav način da mu oživi karijeru.

Ni u Dortmundu nije odmah dobio sve vreme ovog sveta, već naprotiv. U svim takmičenjima ove sezone zabeležio je svega tri nastupa, a ovaj večerašnji bio je prvi u kojem je odigrao svih 90 minuta. Ipak, vreme je maksimalno iskoristio - postigao je četiri gola naukupno 150 minuta provedenih na terenu ili u proseku svaki na 35 minuta igre provedenih na terenu.

Izabrane vesti

Sve to bilo je više nego dovoljno za potpuno oduševljenje, kako samog igrača, tako i svih ljudi u taboru Milionera.

Učinak je mogao da bude još ubedljiviji da je samo tri minuta pre postignutog gola uspeo da iskoristi udarac sa bele tačke. Ipak, ta pogođena prčeka kao da ga je dodatno motivisala da ubrzo ispravi svoju grešku i presudi Monaku na Vestfalenu.

Mnogi ljubitelji fudbala već sada smatraju da bi Milioneri bili ludi ako ne bi izdvojili 23.000.000 evra za otkupnu klauzulu koja stoji kao opcija na kraju pozajmice.

Foto: Action images


tagovi

Pako Alkaser

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara