Poznata faca iz Londona dolazi specijalno zbog Andrije Živkovića

Vreme čitanja: 1min | sub. 14.04.18. | 16:39

Srbin sutra pod posebnom prismotrom

Portugalija je na nogama, sutra se igra meč sezone. Benfika dočekuje Porto u najvažnijem meču prvenstva, u kojem se odlučuje pitanje prvaka. Pritisak je ogroman, a jedan od glavnih aduta dmaćeg tima će biti Andrija Živković. A on će biti i pod posebnom prismotrom iz Londona...

Otkako je Živković prekomandovan u vezni red na novu ulogu, Benfika je procvetala i nanizala devet pobeda u prvenstvu. A Srbin je bio jedan od ključnih igrača u toj seriji. Dobre igre nisu prošle neopaženo i samo su pojačale ineters većih klubova za Živkovića. Pre svih Arsenala.

Izabrane vesti

Tobdžije od početka sezone s posebnom pažnjom prate Živkovićeve igre. Nekoliko puta su slali skaute na Benfikine mečeve zbog Andrije, a na sutrašnjem derbiju će ga pratiti specijalni Vengerov izaslanik - Luis Boa Morte. Bivši portugalski napadač trenutno radi kao skaut Arsenala, sa posebnim akcentom na posrtugalsko tržište. Boa Morte je od početka sezone čak sedam puta dolazio na Benfikine mečeve zbog Živkovića, a sada lokalni mediji najavljuju da bi ovo mogao da bude finalni test za Srbina.

Nije ništa čudno da Arsenal detaljno skautira potencijalna pojačanja, a čuvena je priča da su Andreja Aršavina uživo gledali čak 40 puta pre nego što su konačno odlučili da ga potpišu. Živkovićeva otkupna klauzula iznosi 60.000.000 evra, ali je vrlo verovatno da bi Benfika pristala i na manju cenu ako dođe konkretna ponuda iz Arsenala.

(FOTO: Action images)


tagovi

Andrija Živković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara