"Zlatan Ibrahimović"
"Zlatan Ibrahimović"

Poznati nosioci u baražu: Svi bi na Mađare, Zmajevi neće na Ibru

Vreme čitanja: 1min | sre. 14.10.15. | 09:17

Žreb će se održati već u nedelju

Zlatan IbrahimovićKao pobednici grupa Češka, Belgija, Španija, Nemačka, Engleska, Severna Irska, Austrija, Italija i Portugalija. Kao drugoplasirani na Evropsko prvenstvu idu Island, Vels, Slovačka, Poljska, Švajcarska, Rumunija, Rusija, Hrvatska i Albanija. Turska je francusku vizu obezbedila kao najbolja trećeplasirana reprezentacija. Preostala četiri mesta čekaju pobednike baraža što znači da ćemo morati da sačekamo utakmice koje su na programu 12. i 17. novembra.

Pre toga atmosferu će makar nakratko podići žreb, zakazan za nedelju, 18. oktobar, pa je red da pogledamo i kako će on izgledati. Naime, već sada je poznato da će na žrebu nosioci biti Ukrajina, Švedska, Bosna i Hercegovina i - Mađarska, nesumnjivo najpoželjniji rival iz prvog šešira.

Izabrane vesti

Nepovlašćeni su Irska, Slovenija, Danska i Norveška, utisak je reprezentacije sličnog kvaliteta mada su Danci nama napravili pakao u grupi što jasno govori o tome da nikoga od njih ne bi trebalo potceniti. Štaviše, čini se da Mađarska neće imati ulogu favorita ma koga za rivala da dobije.

Žreb za samo Evropsko prvenstvo održaće se 12. decembra u Parizu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

reprezentativni fudbalKvalifikacije za EURO 2016Evropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara