""
""

Prava španska sapunica - Vitolo odleteo u Madrid, Sevilja preti tužbom

Vreme čitanja: 2min | uto. 11.07.17. | 17:22

Nikom nije jasno šta hoće ovaj momak?

Nastavlja se španska serija zvana Vitolo. Neverovatno šta se sve izvešavalo sa napadačem Sevilje u proteklih 24 sata. Sinoć je sve izgledalo idilično, ugovor sa timom iz Andaluzije bio je na stolu, ali ga Vitolo izgleda nije potpisao. Prema najnovijim informacijama sa Pirineja, fudbaler rodom sa Kanarskih ostrva je odleteo danas u Madrid privatnim avionom na potpisivanje ugovora sa Jorgandžijama.

Izabrane vesti

To je razbesnelo čelnike Sevilje koji su se baš izblamirali jer je predsednik Hoze Kastro objavio da je novi ugovor potpisan, iako na njemu ne postoji paraf samog fudbalera. Potpis su, prema tvrdnji predsednika, stavili otac i agent Vitola, ali kako nema onog najvažnijeg parafa, samog fudbalera, iako je u ponedeljak uveče bio u klubu na pregovorima.

Pretpostavlja se da je za novi obrt odgovoran novi poziv iz Madrida od strane Atletika sa primamljivom ponudom koja je stopirala sve. Sevilja tvrdi da je sve potpisano i da je igrač njihov iako Vitolo tvrdi suprotno. Problem je zapravo što tim iz Andaluzije traži da joj bude isplaćena otkupna klauzula od 36.000.000 evra, a Atletiko nema te pare. Jorgandžije su nudile svašta, a poslednji put davali su 15.000.000 plus bonuse za povremenog reprezentativca Španije.

Ukoliko dokumenti za koje Sevilja tvrdi da su validni prođu, klub sa „Ramon Sančez Pishuana“ bi mogao da traži čak 50.000.000 evra, kolika je klauzula propisana novim sporazumom. Takođe, iz Andaluzije najavljuju da će tužiti Vitola sudu za kršenje ugovora, ali španski mediji smatraju da je to samo pokušaj Sevilje da natera Atletiko da joj isplati 36.000.000. 

Situaciju pomno prati i Čelsi, čiji se menadžer Antonio Konte već neko vreme zanima za Vitola, a i Sevilja bi radije da ga proda na Ostrvo nego da ga ustupi Madriđanima.

(FOTO: Action Images)


tagovi

VitoloTransferiŠpanijaSeviljaPrimeraAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara