"Marsej"
"Marsej"

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Velodrom i Lombard traže poker, bežite od Slovana

Vreme čitanja: 2min | pet. 07.03.14. | 11:25

Pročitajte nekoliko predloga za 7. mart...

MarsejNAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

FIKSEVI DAN

OLIMPIK MARSELJ – NICA (tip 1, kvota 1,50)

Nije ove sezone Marselj pokazao da spada u sam vrh francuskog fudbala, ali i dalje je to veliki klub. Koji je, pritom, na poslednje četiri utakmice na svom Velodromu ostvario tri pobede. Verujemo da će večeras i četvrtu, jer Nica ne igra dobro. Štaviše, na gostovanjima je očajna – ove sezone 13 utakmica na strani, jedna pobeda, dva remija i čak 10 poraza!

KELN – ENERGI KOTBUS (tip 1&T12+, kvota 1,57)

Keln je apsolutni favorit protiv Energi Kotbusa. Lider Cvajte dočekuje fenjeraša posle dva vezana remija, koji su iskoristili verni pratioci i smanjili bodovnu razilku, tako da više nema pravo na kiks. Ali ima motiva na pretek. Jarčevi su prošli put doživeli debakl, kada su na gostovanju poraženi sa 4:0, a poslednji duel sa ovim rivalom kod kuće su takođe napustili teren pognutih glava. Zato očekujemo siguran kec i minimum dva gola u mreži Kotbusa.

VREDI POKUŠATI

BRAŠOV – OTELUL GALATI (tip 1, kvota  2,50)

U borbi za opstanak Brašov ima priliku da se iščupa protiv direktnog rivala Otelula. Brašov igra po sistemu toplo-hladno, preciznije kod kuće pobeđuje sve živo, dok na strani gubi, a sada se očekuje da nastavi u tom ritmu. Pogotovo što Brašov ne zna za pobedu u prva dva prolećna kola. Brašov ima izuzetno pozitivan skor sa Otelulom na svom terenu – samo dva poraza na 14 mečeva!

LOMBARD PAPA – MEZOKOVESD (tip 1, kvota 2,10) 

Ko voli rizik neka pokuša sa Mađarima. Kvota se dobro plaća, a ima i povoda za ovakvo mišljenje. Sam pogled na tabelu je dovoljan, a Lombard Papa je, pritom, vrlo solidan domaćin. Na poslednja tri meča pred svojom publikom – isto toliko pobeda.

Izabrane vesti

ZA IZBEGAVANJE
SlovanSLOVAN LIBEREC – ZBROJOVKA BRNO

Nemojte da vas zavara kvota 1,55 na pobedu domaćeg tima. Na 19 utakmica ova dva tima na stadionu Unisi Zbrojovka je osam puta odnela po bod, a još tri puta i ceo plen. Takođe, Slovan nije upisao pobedu pred domaćom publikom na poslednja četiri meča. Razmislite pre no što ovaj par stavite na tiket

ŠTA VI MISLITE? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve (...) koje biste podelili s drugima? Ostavite svoj komentar ispod teksta.

(FOTO: Action images)


tagovi

Rumunijapredlozzi i tipovanjaOlimpik MarseljMađarskaLiga 1KelnEvropaBundesliga 2FrancuskaBrasovbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara