Šarl Lekler, Ferari ©Reuters
Šarl Lekler, Ferari ©Reuters

Pregovara li Šarl Lekler sa Mercedesom?

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.04.23. | 09:20

“Ne, nisam još... Ne u ovom trenutku”, kaže vozač Ferarija, koga uoči VN Azerbejdžana, dovode u vezu sa Toto Volfom koji navodno u njemu vidi zamenu za Luisa Hamiltona

Šuška se da Šarl Lekler iza kulisa pregovara sa Toto Volfom u vezi transfera iz Ferarija u Mercedes… Sve se dešava uoči VN Azerbejdžana, što bi se reklo, da bi se voda dodatno zamutila na šta sam Lekler za ESPN daje izjavu, može se reći donekle i dvosmisleno.

“Ne, nisam još... Ne u ovom trenutku! U ovom momentu, potpuno sam fokusiran na projekat u kojem sam danas, a to je Ferari i potpuno verujem u njegovu budućnost. Onda ćemo videti, ali ja sam potpuno posvećen Ferariju”, kaže Šarl Lekler koji sa Skuderijom ima ugovor do kraja 2024. godine, čije važenje se dovodi u vezu sa obaveze Luisa Hamiltona da do kraja ove godine bude veran Mercedesu.

Izabrane vesti


Toto Volf, Mercedes ©ReutersToto Volf, Mercedes ©Reuters

Lekler čudno odgovara i na novinarsko pitanje, vezano za istinitost navoda da je nešto, u nekom trenutku razgovarao sa Toto Volfom.

“Ne, nula, stvarno nula. Vi se stvarno smejete jer mi ne verujete, ali ja vam dajem reč”, rekao je vozač Ferarija, ali se stiče utisak da pokušava da se nevešto-diplomatski izvlači iz priče. Na osnovu mimike i ne ide mu baš od ruke, a da li je bilo ili nije pregovora, to će se od druge strane dosta teže čuti.

MOZZART KVOTE ZA VN AZERBEDŽANA SU SPREMNE

Zato, manimo glasine, i pustimo da vreme kaže da li dim i u ovom slučaju znači i vatru, ili je pak reč izmišljotini, što je svakako manje verovatno.


tagovi

Formula 1Šarl LeklerToto VolfFerariMercedesVN Azerbedžana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara