"Dmitrij Ribolovljev"
"Dmitrij Ribolovljev"

Prijateljska nagodba?! Ucveljena supruga vlasniku Monaka uzima tri milijarde evra!

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.05.14. | 16:11

Dimitri Ribolovljev se tek sada kaje što je bio neveran

Dmitrij RibolovljevProšle sezone Monako je bio hit sezone, Dmitri Ribolovljev se nije štedeo, pa su na neretko poluprazni stadion Luj drugi stigli asovi poput Radamela Falkaa, Džejmsa Rodrigeza, Erika Abidala… Ali čini se da je došao kraj rasipničkom ponašanju 47-godišnjeg oligarha iz Rusije, pošto je sud u Švajcarskoj presudio da zbog neverstva supruzi Eleni mora da na račun uplati neverovatnih 4.020.555.987 švajcarskih franaka!

U prevodu – oko tri milijarde evra?! Odnosno – polovinu svog imetka.
"Prijateljska nagodba", smeškao se zadovoljni Mark Bonant, advokat Elene, koja je u braku sa Dmitrijem provela 24 godine.

Izabrane vesti

Pre nego što se Bonant dosetio da je razvod Ribolovljevih "najskuplji u istoriji razvoda", te da će gospodin Ribolovljev ovako astronomsku sumu verovatno doživeti kao "udarac maljem u glavu".

Ali Dmitrij nije uspeo da, kako je planirao, sakrije imovinu od advokata, pa je posle šestogodišnjeg procesa (tokom kojeg su njegovu suprugu sve vreme pratili privatni detektivi) morao da se pomiri sa ogromnim gubitkom. Ko mu je kriv? Neverstvo nije ni krio, a jedina odbrana mu je bila da je Elena godinama znala za to, ali da je ćutala i prihvatala muževljevu strast prema drugim devojkama.

Sudiju takvo obrazloženje očigledno nije potreslo Elena je kao majka dobila i starateljstvo nad 13-godišnjom ćerkicom Anom.

Ne brinemo se ni za Dmitrija. Preostale tri milijarde sasvim su dovoljne da lepo proživi ostatak života. I on i ko zna koliko generacija njegovih potomaka. Možda čak i previše lepo. S tim da će sada verovatno razmisliti pre no što iz džepa izvadi desetine miliona evra kako bi u klub koji u proseku prati tek nekoliko hiljada navijača doveo nekog planetarno popularnog igrača.

(FOTO: Action Images)


tagovi

MonakoLiga šampionaLiga 1EvropaDmitri RibolovljevFrancuska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara