""
""

Prijović zakucava - dao još dva komada! Radović mu se pridružio (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 27.11.16. | 20:33

Legija silna na gostovanju Slasku

Majstorije u Dortmundu u istorijskom meču protiv Dortmunda (4:8) očigledno nisu bile nikakva slučajnost - Aleksandar Prijović igra u strašnoj formi! Napadač srpskog porekla ponovo je dao dva komada, ovoga puta u poljskom šampionatu, a u golgeterskom smislu na njega se nadovezao i drugi Srbin u ekipi Legije - Miroslav Radović. Bivši fudbaler Partizana jednom je pogodio mrežu rivala, a jednom naterao defanzivca Slaska da zatrese svoju mrežu.

Izabrane vesti

Legija je slavila kao gost protiv pomenutog tima sa ubedljivih 4:0 i to je peti trijumf aktuelnog šampiona Poljske u nizu koji ga približava trenutnom lideru Jagjeloniji na minus pet. 

Sva četiri pogotka Legija je postigla u prvom delu, a onda je malo povukla ručnu i samo odrađivala posao. Slask je lepim golom načeo Mire Radović posle manje od 60 sekundi igre. Isti igrač u 5. minutu centrirao je u šesnaesterac gostiju, a jedan od trojice Portugalac u ekipi Slaska - Filipe Gonkalveš, glavom pogodio sopstvenu mrežu. Gol za 3:0 verovatno je i najlepši. Aleksandar Prijović bocnuo je loptu preko istrčalog golmana, a onda pokazao da i te kako dobro ume i glavom - 4:0.  

U poslednjih devet dana ovaj momak postigao je pet golova na tri utakmice...


tagovi

Miroslav Radovićmeđunarodni fudbalLegija VaršavaEvropaAleksandar Prijović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara