Problemi u Lirsu: Trenirajte i ćutite, biće novca

Vreme čitanja: 2min | sub. 07.04.18. | 13:58

Bosanskohercegovački internacionalac sa dugogodišnjim stažom u belgijskom fudbalu Damir Mirvić za TIP Novosti otkrio da su fudbaleri žuto-crnih već dugo bez plate

Situacija u Lirsu nije ružičasta. Nimalo. Organizaciona kriza i finansijski problemi odražavaju se na igru i rezultate. Najvernije pristalice zaobilaze stadion, vlasnik milijarder ne radi svoj posao... Svetlo na kraju tunela se ne nazire.

Već smo jednom pisali - ali nije nam teško da vam ponovimo - da navijači Lirsa od 2006. slušaju bajke od strane egipatskog magnata Mageda Samija, koji je u međuvremenu postao kolekcionar fudbalskih klubova. Sami je vlasnik Vadi Degle iz Egipta, a od prošlog leta i grčkog drugoligaša Ergotelisa. Navijači žuto-crnih bojkotuju utakmice dok gazda ne proda klub. Naime, bogati Egipćanin obećao je da će napraviti fudbalsku akademiju i deset Romelua Lukakua, kao i da veruje da će u prvih pet godina njegovog mandata u predgrađe Antverpena da stigne mušema Lige šampiona... Naravno, od toga nije bilo ništa, a da je makar jedan Lukaku gde bi Lirsu bio kraj.

Izabrane vesti

Pred današnje drugo kolo u plej-ofu za mesto u Ligi Evrope i gostovanje Leuvenu situacija u redovima žuto-crnih je prilično loša.
"Treba da znate da u Lirsu ima mnogo problema. Igračima se duguju plate, a rečeno im je bukvalno: trenirajte i ćutite, biće para. Lirs nema loš tim, ali u takvoj situaciji teško da fudbaleri mogu da budu motivisani", istakao je za TIP Novosti Damir Mirvić, bosanskohercegovački internacionalac sa dugogodišnjim stažom u belgijskom fudbalu.

Šta drugo očekivati, nego jedinicu?

BELGIJA 1, PLEJ-OF II - 2. KOLO

Subota
20.00: (1,50) Leuven (4,10) Lirs (5,90)

Nedelja
20.00: (3,00) Muskron (3,30) Kortrajk (2,25)
20.00: (2,85) Beveren (3,30) Varegem (2,35)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenjeMaged Sami

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara