""
""

Promene u reprezentaciji Engleske! Povratak “dede” Defoa posle 1.217 dana, iznenađenje je Livermor

Vreme čitanja: 2min | čet. 16.03.17. | 15:33

Dvojica mladića će imati šansu da debituju, nema Kejna i Runija

Poznati je i spisak reprezentacije Engleske za nastavak kvalifikacija za SP u Rusiji. Novi selektor Garet Sautgejt nije mogao da pozove sve koje želeo jer su ga u tome sprečile povrede Vejna Runija i Harija Kejna koji su prvi izbor u napadu.

Izabrane vesti

Zato je Sautgejt rešio da pozove veterana Džermejna Defoa koji u Sanderlendu ove sezone proživljava drugu mladost i sa 14 golova je drugi najbolji strelac među engleskim fudbalerima u Premijer ligi. Defo je poslednji put igrao za reprezentaciju pre čak 1.217 dana, što je oko tri i po godine. On je do sada za Gordi Albion odigrao 55 mečeva i dao 19 golova. Debitovao je davne 2004. godine kod Eriksona.

U reprezentaciju se posle još dužeg odsustva vraća i Džek Livermor, vezista Vest Bromvič Albiona. On je svoj debitantski i jedini nastup za nacionalni tim upisao pre četiri i po godine!

Sautgejt je pozvao i dvojicu maldića iz Sautemptona, Džejmsa Vord Prauza i Nejtana Redmonda koji će imati priliku da debituju, a selektor ih poznaje iz mlade reprezentacije. Iznenađenje je i poziv za Luka Šoa koji nema veliku minutažu u Mančester Junajtedu.

Golmani: Frejzer Forster (Sautempton), Džo Hart (Torino), Tom Hiton (Barnli)

Odbrana: Rajan Bertrand (Sautempton), Geri Kejhil (Čelsi), Natanijel Klajn (Liverpul), Fil Džons (Mančester Junajted), Majkl Kin (Barnli), Luk Šo (Mančester Junajted), Kris Smoling (Mančester Junajted), Džon Stons (Mančester Siti), Kajl Voker (Totenhem)

Vezni red: Dele Ali (Totenhem), Majkl Antonio (Vest Hem), Ros Barkli (Everton), Erik Dajer (Totenhem), Adam Lalana (Liverpul), Džesi Lingard (Mančester Junajted), Džejk Livermor (VBA), Aleks Okslejd-Čemberlen (Arsenal), Nejtan Redmond (Sautempton), Rahim Sterling (Mančester Siti), Džejms Vord Prauz (Sautempton)

Napad: Džermejn Defo (Sanderlend), Markus Rašford (Mančester Junajted), Džejmi Vardi (Lester). 

(FOTO: Action images)


tagovi

Vest Bromvič AlbionSanderlendreprezentacija EngleskePremijer ligaEvropaEngleskaDžermejn DefoDžejk Livermor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara