""
""

Promene u stručnom štabu Partizana: Odlazi i Varga, Zoran Lončar prvi saradnik Milinkovića

Vreme čitanja: 1min | čet. 26.03.15. | 22:02

Crno-bele napustila trojica pomoćnika koje je iz Vojvodine doveo Marko Nikolić

Dolazak Zorana Milinkovića u Partizan označio je i promene u stručnom štabu crno-belih. Prvi pomoćnik novog trenera kluba iz Humske 1 biće Zoran Lončar, njegov dugogodišnji saradnik iz OFK Beograda, Arisa i Voždovca, koji je u jednom periodu obavljao i funkciju sportskog direktora na Staroj Karaburmi.

Izabrane vesti

Posle skoro tri godine Zvonko Varga će najverovatnije napustiti funkciji pomoćnog trenera, iako je u pomenutom periodu bio blizak saradnik Vladimira Vermezovića, Vuka Rašovića i Marka Nikolića i naročito radom sa napadačima učestvovao u uspesima kluba. Činjenica da nije bio na prvom treningu pod komandom Zorana Milinkovića samo daje potporu uverenju da će nekada sjajni golgeter napustiti stručni štab.

U njemu više neće biti mesta ni za Radoja Smiljanića, Gorana Basarića i Bojana Leontijevića, koji su bili izbor Marka Nikolića prilikom dolaska iz Vojvodine. Posledično, u narednom periodu o fizičkoj spremi Partizanovih fudbalera brinuće dugogodišnji kondicioni trener Miša Filipović, da će trener golmana ostati Radiša Ilić, a da će Milan Milijaš nastavljati da obavlja posao sekretara stručnog štaba.

Očekuje se da u narednih nekoliko dana Zoran Milinković izabere još najmanje jednog saradnika na funkciji pomoćnog trenera Partizana.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Zvonko VargaZoran LončarSuperligaSrbijaRadiša IlićFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara