""
""

Koentrao i Ljajić u klinču: Portugalac vukao Adema za uši i podsetio na incident Skolari - Dragutinović (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 29.03.15. | 21:59

Sukob veziste srpske reprezentacije i levog beka Portugala umalo nije prerastao u tuču

Još  jedno gostovanje Srbije u Lisabonu i opet incidenti. Ovoga puta u glavnim ulogama bili su Adem Ljajić i Fabio Koentrao, koji su se sredinom prvog poluvremena posvađali posle jednog duela, u kome je naš reprezentativac nešto oštrije startovao na levog beka Real Madrida, udario ga po nogama, a kako ni ovaj nije cvećka osetio je potrebu da mu uzvrati, došlo je do međusobnog guranja, a snimak pokazuje i da je portugalski fudbaler uhvatio prvotimca Rome za uši, kao da želi da mu udeli jednu vaspitnu.

Ovaj duel neodoljivo podseća na onaj iz 12. septembra 2007. kad je reprezentacija Srbije predvođena selektorom Havijerom Klementeom takođe gostovala u Lisabonu i izborila remi (1:1). Tad je u završnici susreta tadašnji selektor Portugala Luis Felipe Skolari neprimereno reagovao i kod aut-linije udario u lice Ivicu Dragutinovića. Tadašnji prvotimac Sevilje nije dao na sebe, jurio je po terenu Brazilca u nameri da mu uzvrati, ali su ga u svemu sprečili reprezentativci Srbije, na čelu sa Nemanjom Vidićem.

Izabrane vesti

Tada je Skolari zaradio suspenziju od četiri, a Dragutinović od dve utakmice.

 


tagovi

Srbijareprezentativni fudbalfudbalska reprezentacija Srbijereprezentacija PortugalaPortugalKvalifikacije za EURO 2016Fabio KoentraoEvropaAdem Ljajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara