"Klemon Lengle"
"Klemon Lengle"

Prvo Pogba, onda Koman, sada biser iz Nansija: Juve doveo novog francuskog tinejdžera

Vreme čitanja: 2min | čet. 09.04.15. | 13:57

Na leto će igrač Stare dame postati devetnaestogodišnjak Klemon Lengle

Klemon LengleU sezoni 2012/2013 redove Stare dame iz Torina je pojačalo čudo od deteta Pol Pogba, koji je došao kao slobodan i neželjen igrač iz Mančester junajteda. Na leto 2014. godine, iz Pari Sen Žermena je doveden mladi Kingsli Koman, koji još uvek nije dobio pravu priliku da zaigra, ali je njegov talenat i više nego očigledan. A sada je doveden novi biser iz Francuske. Tačnije, njegov transfer će biti finalizovan na leto, kada će i zvanično biti potpisan ugovor sa devetnaestogodišnjim Klemonom Lengleom, prenose francuski mediji.

On je do sada branio boje Nansija, koji se takmiči u francuskoj Ligi 2. Kada je on nastupao za ovaj klub iz pokrajine Lorene, na 14 utakmica je njegov tim primio samo 13 golova. To se očigledno svidelo veoma inventivnim Juveovim gazdama, koje gotovo da ne troše novac za transfere, dovodeći veoma pametna pojačanja iz godine u godinu.

Izabrane vesti

Mladi talentovani Lengle igra na poziciji defanzivca, a već je nastupao za sve kategorije Trikolora od petlića do omladinaca.

Kako se pisalo po francuskim medijima, za ovog igrača je već bila zainteresovana Sevilja, ali je Juve očito bio brži. Ovaj igrač je bio gost Stare dame na meču sa Empolijem koji je odigran na Juventusovom stadionu, kada je i postigao dogovor sa torinskim gigantom.

Kako se navodi na jednom sajtu bliskom Juventusu, on će odmah biti poslat na pozajmicu nekom manjem klubu iz Serije A ili Serije B, kako bi se kalio.

(FOTO: Youtube screenshot)


tagovi

Serija APol Pogbanansimeđunarodni fudballetnji prelazni rok 2015Klemon LengleKingsli KomanJuventusItalijaFrancuskaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara