""
""

Puklo u Šalkeu: Klub oterao Boatenga i Sama!

Vreme čitanja: 1min | pon. 11.05.15. | 14:31

Posle poraza od Kelna, kraljevskoplavi saopštili da su okončali ugovore sa dvojicom vezista

Bura u Šalkeu! Klub iz Gelzennkirhena je u seriji očajnih rezultata, izvisio je za plasman u Ligu šampiona, a klima mu se i Liga Evrope. Očigledno da mnogo toga ne funkcioniše, a klub je doneo odluku da neko mora plati ceh za takve rezultat. Igrači!

Izabrane vesti

Kao grom iz vedra neba je danas odjeknula vest da je Šalke raskinuo ugovor sa Kevinom Prinsom Boatengom i Sidnijem Samom!

Šalke je potvrdio da je okončao saradnju sa dvojicom vezista koji su pre skoro dve godine došli kao velika pojačanja. Obojica su igrali dobro prošle sezone, ali u ovoj igraju daleko ispod očekivanog nivoa iako su među najplaćenijim igračima u timu. Ne zna se konkretan razlog zbog čega su baš njih dvojica platili ceh, ali se pretpostavlja da ima veze sa nedisciplinom. Sam je imao još tri godine ugovora, a Boatengu je saradnja sa Nemcima isticala za godinu dana.

Zakođe, suspenzijom na sedam dana je kažnjen mladi vezista Marko Heger koji neće biti u konkurenciji za tim narednog vikenda protiv Paderborna, a klub će naknadno doneti odluku o njegovoj budućnosti. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Sidni SamNemackaKevin Prins BoatengEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara