"Sandro Vagner"
"Sandro Vagner"

Pun krug Bajernovog odbeglog sina: Za deset godina preko treće, pa četvrte lige do povratka vrednog 15.000.000!

Vreme čitanja: 2min | ned. 17.12.17. | 23:38

Dobro došao kući Sandro

Sandro VagnerBilo je to dugo putovanje za Sandra Vagnera. Cela decenija je prošla pre no što je ubedio Bajern da je konačno sazreo za klub u koji je prvi put stigao još kao osmogodišnjak. Uspeo je doduše i tada da stigne do prvog tima, ali tih osam utakmica i jedan gol za tih 13 godina u prvom mandatu u Minhenu sigurno nije bilo ono što je kao dečak sanjao. I sada, deset godina kasnije, nova šansa.

Sandro Vagner biće prvo januarsko pojačanje Bajerna!

Izabrane vesti

Svi nemački mediji prenose da su Bavarci dogovorili uslove transfera sa Hofenhajmom, koji je Vagnera i vratio na veliku scenu. Po odlasku iz Bajerna sada već davne 2008. godine igrao je Sandro za Duizburg, Verder, Kajzerslautern, Hertu, ali sve dok nije stigao u Darmštat činilo se da korača silaznom putanjom. I tamo 15 golova za prvi jači transfer u karijeri: Hofenhajm je prepoznao da Vagner ima kvalitet i za klubove koji pucaju na Evropu i platio ga 2.800.000 evra.

Ne tako davno, tokom nimalo uspešne trogodišnje epizode u Berlinu, desilo se i da sa Hertinim drugim timom zaigra u četvrtoj ligi Nemačke! Još pre toga u Verderu manje-više redovno je igrao u trećoj ligi.

A sada pravac Bajern! Za fiksno obeštećenje od 12.000.000 evra koje bi moglo da preraste u okruglo 15.000.000. I za samog igrača ugovor na dve i po godine. Stiže već u januaru, a naravno da je i Vagneru jasno: Robert Levandovski je prva zvezda, ti si tu da uskočiš kad se on umori.

Dosta je i to. Dobro došao kući Sandro!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Bajern MinhenEvropaNemackaSandro Vagner

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara