"Navijači Rada na stadionu Čukaričkog"
"Navijači Rada na stadionu Čukaričkog"

Rad: Igraćemo na stadionu Čukaričkog

Vreme čitanja: 1min | pon. 02.06.14. | 23:01

Revanš baraža za popunu Superlige na programu u sredu od 17 časova

Navijači Rada na stadionu ČukaričkogRad je objavio da će u revanšu baraža za popunu Superlige Srbije dočekati Metalac iz Gornjeg Milanovca na stadionu gradskog rivala Čukaričkog.

Građevinari su na klupskom sajtu izrazili ogorčenje povodom odluke rukovodstva Superlige da odlučujuću utakmicu baraža igraju van svog stadiona na Banjici, istakavši da je su tokom čitave sezone bili u neravnopravnom položaju u odnosu na druge klubove.
Fudbalska organizacija se poziva da mečevi baraža nose etiketu visokog rizika. Ovakvo utemeljenje nema osnovu, jer Radov rival u baražu nema organizovanu navijačku grupu, pa je svaka sumnja u potencijalni incident među navijačima obična farsa i pokušaj da neko stigne do cilja neutrališući mogućnost da Rad na svom terenu odigra utakmicu. Ali, s obzirom na nemerljivu energiju i trud uložen tokom proteklih meseci, kao i veliku i odlučnu želju fudbalera, stručnog štaba i radne zajednice, odlučeno je da ''građevinari'', bez obzira na odluku koja nije po meri kluba sa Banjice, odigraju utakmicu protiv Metalca u sredu od 17 sati na stadionu Čukaričkog na Banovom Brdu“, navodi se u saopštenju Rada.

Izabrane vesti

Prvi meč baraža za popunu Superlige Srbije između Metalca i Rada u nedelju u Gornjem Milanovcu završen je nerešeno 0:0.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaRadbaraž

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara