""
""

Radnički u drugoj fazi Evrokupa, Muta neće da kuka: Deca su sjajna, još samo da Vučić održi reč

Vreme čitanja: 1min | sre. 11.12.13. | 20:48

Kragujevčani u Jezeru savladali Neptunas (91:81)

Radnički iz Kragujevca je ostvario veliki uspeh, pobedom nad litvanskim Neptunasom (91:81) obezbedio je plasman u drugu fazu Evrokupa, jer uoči poslednjeg kola Grupe H ima skor 5-4 .

U dvorani Jezero najefikasniji je bio Sava Lešić (20 poena, osam skokova),  a sjajnu podršku imao je u vidu Nikole Kalinića (15 poena, šest skokova), dok je Marko Marinović dodao 11 poena i imao čak 15 asistencija.

Izabrane vesti

Posle ovakvog rezultata niko u klubu nije krio oduševljenje, čak je trener Miroslav Nikolić bio vidno raspoložen i nije se žalio na tešku situaciju, kako to obično čini.
"Zajedno uz pomoć publike smo izborili prolaz, a dalje ćemo se boriti koliko budemo mogli. Ova neiskusna deca su sjajno igrala i izborila se za plasman dalje. Za nas je i ovaj prvi krug bio istorijski, a prolazak je kao šlag na torti. Presrećan sam, neću mnogo da kukam, na šta ste od mene navikli", našalio se Muta na svoj račun, ali...

Ozbiljnim tonom osvrnuo se na nedavni razgovor sa prvim potpredsednikom Vlade, Aleksandrom Vućićem.
"Obećao je finansijsku pomoć, a pošto Vučića dugo poznajem, znam da je čovek od reči. Siguran sam da će obećanje i ispuniti. Iako je sam grad Kragujevac trenutno u lošoj situaciji, mora i sa te strane da nam se pomogne kako bi ovde nastavila da se igra kvalitetna košarka", izjavio je Nikolić.

Inače, kao osveženje, u Radnički uskoro stiže novi-stari krilni centar Marko Brkić.

(FOTO: MN Press)


tagovi

EvrokupJadranska ligaKK Radnički KragujevacMiroslav NikolićRadnički NišSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara