Rajola u Romi! Pregovara se o napadačima...

Vreme čitanja: 2min | pet. 06.04.18. | 10:40

Vučica bi da rizikuje

Mino Rajola ima pune ruke posla kako se približava letnji prelazni rok. Zbog Mundijala, ali i skraćenja letnje pijace, već sada počinju da se ugovoraju poslovi za jul i avgust. Rajola je tim povodom posetio Romu sa kojom u prošlosti i nije imao puno zajedničkih poslova...

Zvaničan razlog za jučerašnji sastanak sa čelnicima Vučice je ugovor mladog Luke Pelegrinija koji je veliki talenat i Rajolin klijent. Njegov aktuelni ugovor ističe na leto, ali je dogovoren novi petogodišnji, vredan 800.000 evra po sezoni. A na sastanku se razgovaralo i o još nekim Rajolinim štićenicima.

Izabrane vesti

Roma traži napadača za sledeće leto i razmišlja o Mariju Baloteliju, ali i Džastinu Klajvertu koje zastupa Rajola. Balotelijev ugovor u Nici ističe na kraju sezone i već je poručio da ga neće produžiti. Na Azurnoj obali se fudbalski vratio u život kada ga niko nije hteo i za dve godine opet postao igrač kojeg bi mnogo angažovali.

Romin trener Euzebio di Frančesko nikada nije krio da bi voleo Balotelija u ekipi.
Voleo bih da treniram Balotelija. Pričali smo pre dve godine kada sam bio u Sasuolu i kada sam ga zvao kod nas. Na stranu njegov karakter, on je igrač sa ogromnim resursima“, rekao je Di Frančesko.

Takođe, ni Baloteli ne krije da bi voleo da se vrati u Italiju. Ranije je isključio mogućnost povratka u Inter i Milan, Juventus nije zainteersovan, pominjao se Napoli, ali Roma deluje kao najozbiljniji kandidat. Pogotovo ako Edin Džeko narednog leta napusti klub o čemu se mnogo spekuliše jer je i u januaru bio na korak od selidbe u Čelsi.

Druga Romina meta je Džastin Klajvert, sin slavnog Patrika i trenutno najveći talenat holandskog fudbala. Za Klajverta juniora se interesuju i velikani poput Barselone i Mančester Junajteda, ali Rajola smatra da mu treba lakši stepenik u karijeri po odlasku iz Ajaksa. Roma deluje kao idealna sredina za mladog igrača sa tolikim potencijalom.

Ipak, obojica napadača predstavljaju i vrstu rizika za Vučicu. Sa Balotelijem se nikad ne zna, bez obzira što se smirio u Nici. Klajvert je samo talenat koji pravi razliku u holandskoj ligi, ali je pitanje kako bi se snašao u jačoj konkurenciji...

(FOTO: Action images)


tagovi

Džastin KlajvertMario BaloteliMino Rajola

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara