""
""

Ranjena Vučica traži spas u Vermalenu: Barselona ni da čuje za ponude ispod 15.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pon. 01.08.16. | 20:44

Belgijanac bi Rimljanima odlično poslužio kao zamena za povređene Ridigera i Ruija

Dolazak Samjuela Umtitija u Barselonu i definitivno je zapečatio ionako klimav položaj Tomasa Vermalena (30) u katalonskom klubu. Osim Francuza, trener Luis Enrike na štoperskim pozicijama može da računa na Đerara Pikea, Havijera Maskerana i Žeremija Matjea, pa je rastanak sa Belgijancem neminovan.

Čitavu situaciju je pažljivo osluškivala Roma, koja kuburi sa povredama Antonija Ridigera i Marija Ruija, te je u potrazi za njihovim zamenama. Roma ima ono što Vermalenu treba – zagarantovano mesto u startnoj postavi - a Belgijanac bi sasvim solidno poslužio kao zamena pomenutom dvojcu.

Sve bi bilo bajno, da se ne pitaju i čelnici Blaugrane, koji za Vermalena, kako prenosi renomirani italijanski novinar Đanluka Di Marcio, traže 15.000.000 evra. Ni cent manje. Vučica se nećka, jer je i bivši defanzivac Ajaksa i Arsenala sklon povredama, pa je više zainteresovana za pozajmicu uz mogućnost otkupa ugovora.

Ukoliko posao sa Vermalenom propadne, Roma neće sedeti skrštenih ruku. U opticaju su i druga imena poput Federika Facija (Totenhem), Seada Kolašinca (Šalke), Nača Fernandeza (Real Madrid)…

(FOTO: Action Images)

Izabrane vesti


tagovi

Tomas VermalenŠpanijaSead KolašinacSamjuel UmtitiRomaPrimeraNaćo FernandezHavijer MaskeranoFederiko FacioEvropaĐerar Pike

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara