"Stojić i Mandarić kada su na klupu Olimpije doveli Marka Nikolića"
"Stojić i Mandarić kada su na klupu Olimpije doveli Marka Nikolića"

Ranko Stojić u Olimpiji - II deo

Vreme čitanja: 1min | uto. 25.10.16. | 10:54

Srpski fudbalski menadžer ponovo vodi ljubljanski klub, ali s pozicije potpredsednika

Stojić i Mandarić kada su na klupu Olimpije doveli Marka NikolićaRanko Stojić se vratio u Ljubljanu, tačnije u NK Olimpiju. Srpski fudbalski menadžer će sada na Stožicama držati poziciju potpredsednika kluba.

Gazda Olimpije, američki biznismen srpskog porekla Milan Mandarić, doveo ga je prošle godine kada je preuzeo zeleno-bele, a tada je Stojić prvo bio generalni, pa sportski direktor, da bi potom i dobio otkaz.

Izabrane vesti

"Presrećan sam zbog povratka u Olimpiju, izuzetno sam motivisan, pun energije i jedva čekam da zavrnem rukave. Uveren sam da će se Olimoija vratiti tamo gde i pripada" izjavio je Stojić za portal ekipa24.si.

Gazda Mandarić je objasnio zašto se odlučio da vrati srpskog fudbalskog menadžera u upravljačku strukturu kluba:

"U poslednje vreme sam imao osećaj da klub ne ide u pravom smeru, te sam skupa sa članovima Izvršnog odbora odlučio da je promena neophodna. Ovo je još jedan primer da radim sve što je moguće za dobro Olimpije".

Ljubljanski klub je prošle sezone uzeo titulu, a  trenutno nakon 14 odigranih kola zauzima drugu poziciju sa bodom manje od vodećeg, "večnog rivala" Maribora koji je slavio na derbiju pre tri kola i to sa 3:1 usred slovenačke prestonice.


tagovi

EvropaMilan MandarićOlimpija LjubljanaRanko StojićSlovenijaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara