""
""

Ranokijine muke u Halu: Nisam video sunce mesecima, vozim pogrešnom stranom, a teraju me i da pevam...

Vreme čitanja: 1min | uto. 21.03.17. | 19:55

Krvav je to lebac...

Prelazak Andree Ranokije iz Serije A u Premijer ligu nije baš protekao glatko kako se mnogima čini. Naime, štoper Hala i saigrač našeg Lazara Markovića žali se što nije video sunce dva meseca.

Izabrane vesti

Iskusni 29-godišnji štoper stigao je u januaru na pozajmicu iz Intera i do sada je zabeležio šest nastupa kod novog trenera Marka Silve. Ali, iako igra standardno Italijan kaže da postoji druga strana medalje, a to je činjenica da se nije prilagodio životu u Engleskoj.
“Mučim se s jezikom i vožnjom na pogrešnoj strani puta. Već prvog dana boravka ovde izgubio sam se u gradu zbog loših znakova koje ne razumem. Već sam razvalio novi auto”, požalio se Ranokija u intervjuu za poznatog transfer eksperta Đanluku Di Marcija

Ipak, još veći problem je vreme koje je očajno.
“Ovde sam mesec i po dana, ali još nisam video sunce. Kiša pada skoro svaki dan i mnogo mi nedostaje pasta. Prvi dan kada sam došao u svlačionicu, naterali su me da stanem na stolicu i otpevam im pesmu. Nisam pojma imao šta da im pevam, pa sam zapevao italijansku himnu”, nabraja dogodovštine Ranokija.

Što bi rekli u legendarnom "Kenguru" - krvav je to lebac...

(FOTO: Action Images)


tagovi

Andrea RanokijaEngleskaHal sitiPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara