""
""

Real i Čerišev davali golove ali im se ceo stadion smejao i prozivao ih (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.12.15. | 23:52

Kadiz poražen 1:3, a domaća publika je pravila šou na tribinama i sprdala se sa nedopustivom greškom Realove administracije

U normalnim okolnostima, večerašnja pobeda Real Madrida u Kadizu od 3:1 u prvom meču šesnaestine finala Kupa kralja bi slavnom klubu garantovala miran revanš i siguran plasman među 16 najboljih. Međutim, Realova pobeda i golovi su ostali u senci katastrofalne greške Realove administracije koja nije znala da Denis Čerišev zbog suspenzije ne sme da igra večerašnju utakmicu.

Izabrane vesti

Benitez se odlučio za kombinovani sastav u kojem se našao i Čerišev. Ta odluka bi mogla skupo da košta Kraljevski klub koji se propisno obrukao. Upravo je nesrećni Čerišev golom u trećem minutu najavio trijumf Kraljevića, ali ubrzo se saznalo za Realov kiks i na stadionu je počela sprdnja sa Kraljevskim klubom.

Sa tribina se orilo „Čerišev, volimo te“ i „Rafa, pogledaj Tviter“ aludirajući na po da je previd Reala već postao planetarna vest. Do kraja meča je Isko dva puta pobegao iza leđa odbrani Kadiza i zatresao mrežu, domaći tim je postigao počasni gol, ali fudbal je ostao u senci greške Madriđana.

Sada je na Kadizu da se žali i za zelenim stolom eliminiše neoprezni Real...

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaReal MadridPrimeraKadizEvropaDenis Čerišev

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara