""
""

REZZIME DANA (ponedeljak): Rio, Grojter i KTP došli lagano, Borha prvo za radost pa onda za tugu

Vreme čitanja: 3min | pon. 01.09.14. | 23:58

Pročitajte ko vam je 1. septembra doneo novac, a ko je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom PREDLOZZI TIPOVANJA, dakle ne rezimiraju se tipovi koje su predložili novinara portala MOZZART Sport tog dana.

ZAOKRUŽENO

Izabrane vesti

RIO AVE – BOAVISTA (tip 1, kvota 1,60) – rezultat 4:0

Kec je došao bez problema. Rio Ave je sa dva gola pokazao Boavisti ko je gazda na terenu u roku od dva minuta sredinom prvog poluvremena, da bi sa još dva pogotka u finišu meča potpuno dotukao grogiranog gosta.   

GROJTER FIRT – SANKT PAULI (tip 1, kvota 1,70) – rezultat 3:0

Lako i efikasno! Grojter Firt je već sredinom prvog poluvremena završio sav posao protiv Sankt Paulija, tako da je u nastavku meča rutinski otaljavao stvar. Za svaki slučaj Trinks je u 52. minutu postigao treći gol za domaće, čisto da gostima oduzme svaku nadu za bilo kakav pokušaj eventualnog povratka u igru. Sva sreća pa niste igrali GG3+ što smo vam predložili...

UNIVERZITATEA KLUŽ – KSMS JAŠI (tip 1, kvota 2,00) – rezultat 2:0

Univerzitateta Kluž ništa nije prepustila slučaju. Dva gola u prvom poluvremenu potpuno su paralisala KSMS JAŠI, koji u nastavku igre nikako nije mogao da se vrati u igru. Štaviše, gosti su bili bliži da prime i treći gol, nego da smanje rezultat protiv sigurnog domaćina. Dobro je da niste poslušali naše predloge i igrali dvojku...   

SUNDSVAL – ASIRIJSKA (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 2:1

Sundsval je lepo krenuo, pa zaribao, ali na kraju ipak pobedio Asirijsku. Sigurjonson je otvorio goste u 36, Aziz Kor Njang je u 70. najavio mogućnost da će pokvariti planove, međutim, Voker je samo tri minuta kasnije postavio stvari na svoje mesto.

KTP – HAKA (tip 1, kvota 2,00) – rezultat 3:0

KTP nije dozvolio sebi da upadne u krizu i sigurnom trojkom je zadržao čelnu poziciju u finskom prvenstvu. Već na poluvremenu praktično je sve bilo gotovo pošto je domaćin imao dva gola prednosti, ali je za svaku slučaj u Likonen u 84. minutu potvrdio pobedu.

OMONIJA – ANORTOZIS (tip 1, kvota 1,85) – rezultat 3:2

Malo je nedostajalo da vas Omonija obori na tiketu. Spas je doneo Rušijas dva minuta pre kraja. Domaćin je dva puta vodio, gost stizao, ali to mu nije uspelo i treći put. Jednostavno nije bilo ni snage, a ni vremena. Ko je poslušao naš savet i igrao GG takođe je mogao da pogodi kvotu 1,67.    

PRECRTANO

MODENA – ĆITADELA (tip 1, kvota 1,80) – rezultat 1:1

Možda je Modena protiv Ćitadele bila blagi favorit na papiru zbog domaćinstva, ali daleko od toga da je uspela to i da potvrdi na terenu. Da od keca nema ništa bilo je jasno već posle nepunih pola sata igre, kada su gosti došli u vođstvo, da bi domaćin uspeo nekako da izjednači 12 minuta pre kraja, međutim, nije bilo ni vremena ni snage za potpun preokret.    

OFI – VERIJA (tip 1, kvota 1,95) – rezultat 0:1

Taman kada su mnogi pomislili da će OFI vezati i drugu pobedu kod kuće za redom, kao što smo i mi predložili u našoj rubrici Predlozzi i tipovanja – isprečila se Verija! Kalcas je u 58. minutu pokvario svima planove, oborio mnoge tikete i odneo bodove kući.

OCELUL – RAPID BUKUREŠT (tip 2, kvota 2,30) – rezultat 2:0

Bili ste ubeđeni da Ocelul nema šta da traži protiv Rapida, ali ste se prevarili. Domaćin je pokazao zube gostima, Kristea je postizao golove u pravo vreme – na početku prvog i sredinom drugog poluvremena – tako da je klub iz Galacije konačno ostvario pobedu tek iz šestog pokušaja.    

LANUS – OLIMPO (tip 1, kvota 1,70) – rezultat 1:1

Lanus je lepo otvorio, ali je loše zatvorio meč sa Olimpom. Poveli su zahvaljujući autogolu Borhe u 12. minutu, ali je isti igrač ispravio svoju grešku i doneo spas gostima 20 minuta pre kraja. Prvo ste se radovali zbog njega, međutim, na kraju se ga proklinjali…    

(FOTO: Action images)


tagovi

Bundesliga 2Evropagrojter firtLiga 1NemackaPortugalrezzime danaRio AveRumunijaSankt PauliUniverzitatea Kluž

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara