REZZIME DANA (subota):Iksevi u Italiji i Nemačkoj pokvarili tikete

Vreme čitanja: 4min | sub. 07.10.23. | 22:58

Pročitajte ko vam je doneo novac 6. oktobra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

REAL MADRID - OSASUNA (tip 1, kvota 1,28) - rezultat 4:0 (1:0)

Čak 70.900 gledalaca ove subote popodne ovacijama je ispratilo fudbalere Real Madrida u svlačionucu nakon duela sa Osasunom, a najduži aplauz bio je namenjen Džudu Belingemu iako je teren napustio u 72. minutu. Reprezentativac Engleske odigrao je još jedan fantastičan meč od letošnjeg dolaska u Madrid i poakazao da je s pravom za njegov transfer Borusiji Dortmund plaćeno 103.000.000 evra.

Protiv gostiju iz Pamplone Belingem je u pobedi Reala 4:0 pogodio dva puta, u 9. i 54. minutu, čime je stigao do osam golova u prvih osam nastupa u Primeri. Ako se računa i Liga šampiona, njegov učinak je fantastičnih 10/10! A, ima i tri asistencije. Gol po utakmici u prvih deset nastupa za Real Madrid imao je svojevremeno i Kristijano Ronaldo, s tim da je Portugalac asistirao jednom manje. I da je u Real došao sa 24, a Belingemu je tek 20 godina.

Opširnije OVDE

LUTON - TOTENHEM (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 0:1 (0:0)

Trebalo je ovo da bude sasvim mirno popodne za Totenhem, ali se gostovanje Lutonu u 8. kolu Premijer lige pretvorilo u haotično i umalo razočaravajuće. Nekada su najteži mečevi oni što odaju utisak da ćete unapred upisati tri boda. I neposano pravilo se po ko zna koji put obistinilo. Okršaj sa jednim od najslabijih timova lige bio je sve samo ne rutinski za Angelosa Postekoglua i njegove momke koji su ipak smogli snage da prenebregnu brojčanu inferiornost, naprave golom s početka drugog poluvremena i minimalnu prednost sačuvaju u narednih četrdesetak minuta - 0:1 (0:0). Epilog - Totenhem će bar do sutra i okršaja Arsenala i Mančester Sitija gledati konkurenciju sa vrha premijerligaške tabele.

Opširnije OVDE

LESTER - STOUK (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:0 (1:0)

Lester ima jednu misiju, a to je da se vrati u Premijer ligu. Posle 11. kola u Čempionšipu ima čak 10 pobeda. Sada Stouk nije bio u stanju da zaustavi lidera na tabeli koji je slavio sa rutinskih 2:0.

MANČESTER JUNAJTED - BRENTFORD (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 2:1 (0:1)

Od vrha do dna u svega četiri minuta! Provozali su se fudbaleri i navijači Mančester junajteda na najluđem emotivnom rolerkosteru ovog popodneva na Old Trafordu. Bili su na dnu više od sat vremena, jurili zaostatak od sredine prvog poluvremena i gledali u oči trećem vezanom porazu u svim takmičenjima, a onda je Erik Ten Hag povukao potez očajnika. Kada je "ispucao" sve napadačke opcije, holandski stručnjak je u 87. minutu na teren poslao Skota Mektominija, a ovaj sa dva pogotka u nadoknadi meča izbio sva tri boda gostima iz džepa – 2:1 (0:1).

Opširnije OVDE

JUVENTUS - TORINO (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 2:0 (0:0)

Dušan Vlahović i Federiko Kjeza doprineli su ove sezone postizanju Juventusovih 10 od ukupno 12 golova, ali su zbog povreda morali da propuste gradski derbi sa Torinom u 8. kolu Serije A. Srpski reprezentativac zbog problema sa leđima, a Italijan zbog bolova koje je osetio u nozi. Imajući u vidu da je do nedavno bio na jednogodišnjoj pauzi, Masimilijano Alegri nije želeo da rizikuje i ostavio je 25-godišnjeg napadača van protokola. Nije se to osetilo u igri Stare dame, koja je kao domaćin savladala Bikove 2:0 (0:0).

BARNLI - ČELSI (tip 2, kvota 1,90) - rezultat 1:4 (1:1)

Čelsi iz utakmice u utakmicu izgleda sve bolje, što potvrđuje i današnja pobeda nad Barnlijem - 4:1 (1:1). Ruku na srce, mučio se i londonski tim na Turf muru u uvodnoj fazi utakmice, od 15. minuta je morao da juri i zaostatak, ali je sve vreme kidisao ka golu rivala.

ĐENOVA - MILAN (tip 2, kvota 1,90) - rezultat 0:1 (0:0)

Đenova ne pamti ovakvu dramu! Hodali su Milan i Stefano Pioli po ivici žileta. Iskusni strateg se odlučio da na teren izvede kombinovani sastav na Luiđi Ferarisu, posle napornog gostovanja u Dortmundu, ali ga je ta odluka umalo koštala prosutih bodova protiv Đenove. Ipak, Rosoneri su uspeli da krunišu pritisak u završnici meča i golom Kristijana Pulišića u 87. minutu preuzmu lidersku pozciju od Intera, ali će se utakmica pre svega pamtiti po dramatičnim situacijama u nadoknadi utakmice - 1:0 (0:0).

Opširnije OVDE

DORTMUND - UNION BERLIN (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 4:2 (1:2)

Dortmun nastavlja da niže pobede. Četvrti trijumf je upisan, dok Union Berlin sada ima pet poraza u nizu. Nisu bili u stanju da zaustave razigranog domaćina u drugom poluvremenu. Imao je gost prednost posle prvog poluvremena, ali onda potpuna katastrofa.

PRECRTANO

INTER - BOLONJA (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 2:2 (2:1)

Dolazila je Bolonja na Đuzepe Meacu 2021. i 2022. godine i Inter ju je ponižavao... Igrao se sa njom kako je hteo i oba puta joj pakovao po šest lopti u mrežu. Ali najveći italijanski stadion od danas više nije kuća strave i užasa za Rosoblu iako su gosti posle samo 13. minuta igre već zaostajali sa 2:0. Verovatno se i najvećim optimistima međ' navijačima Bolonje priviđao novi potop, ali ne samo da ga je Bolonja izbegla već je i zaustavila vicešampiona Evrope - 2:2!

RB LAJPCIG - BOHUM (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 0:0

RB Lajpcig je u krizi. Konstatacija manje naslonjena na učinak od tri utakmice bez pobede (ipak su dve bile protiv Bajerna i Mančester Sitija), mnogo više na ono što je četa Marka Rozea pokazala na terenu, u tom periodu, posebno tokom poslednjih 90 minuta protiv slabašnog Bohuma - 0:0.

Opširnije OVDE




tagovi

rezime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara