""
""

Rikardinjo: Imam ogroman motiv, igrao sam dobro kao u prethodnom klubu

Vreme čitanja: 2min | sub. 02.09.17. | 15:40

„Imam ogroman motiv da se dokažem sebi i svim navijačima Crvene zvezde, oni su to zaslužili jer su zaista neverovatni“, rekao je Brazilac

Rikardinjo je konačno zadovoljan svojom igrom, a nema sumnje da zadovoljstva ima i u stručnom štabu Vladana Milojevića nakon današnje pobede u prijateljskoj utakmici protiv Rada.

Izabrane vesti

Brazilac je postigao jedan gol i namesti dva Slavoljubu Srniću, pa bi srpski vicešampion možda mogao da dobije ozbiljno pojačanje pred velike evropske izazove u narednih nekoliko meseci.
„Veoma sam srećan zato što sam danas pokazao igru na kakvu sam navikao, igrao sam dobro kao u svom prethodnom klubu. Ipak, mi smo sjajna ekipa i svakom igraču je bitno da trijumfujemo kao tim, a pojedinačan učinak je u drugom planu. Znamo da je prijateljska utakmica u pitanju, ali nismo joj pristupili tako, vrlo nam je važno da uvek pobeđujemo, ko god da je na protivničkoj strani“, rekao je Rikardinjo.

Zvezdin Brazilac odlično se na terenu razumeo sa raspoloženim Srnićem.
„Srnić je zaista fenomenalan igrač, pokazuje to iz utakmice u utakmicu i danas mi je bilo vrlo lako da ga uposlim u šesnaestercu svojim centaršutevima. Rad je odlična ekipa, jako je vruće bilo za igru danas, ali smo svih 90 minuta trčali u punoj snazi i zato smo i ostvarili dobar rezultat“.

Da li je to Zvezda dobila Rikardinja? Gol i dve asistencije! (VIDEO)

Rikardinjo ističe odličnu atmosferu u ekipi
Imam ogroman motiv da se dokažem sebi i svim navijačima Crvene zvezde, oni su to zaslužili jer su zaista neverovatni. Kada sam dolazio u Beograd razgovarao sam sa Kaduom, koji je moj jako dobar prijatelj, o Zvezdi. Rekao mi je da je ovo odličan klub sa bogatom isorijom, sa veoma vatrenim navijačima i odličnom atmosferom. Sve se to pokazalo kao tačno i izuzetno sam zadovoljan u Zvezdi. Zato imam još jedan motiv više da se dokažem u domaćem šampionatu i u Ligi Evrope. Nastaviću da treniram naporno, da dajem sve od sebe svakog dana i kada mi trener ukaže priliku uveren sam da je neću izneveriti, poručio je Rikardinjo.

Crveno-beli narednog vikenda vikenda gostuje Javoru, nakon čega će na stadionu Rajko Mitić dočekati BATE Borisov.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaRikardinjoSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara