Rimac: Nekad dobiješ upaljač u glavu ili te pljunu, ali tako je ovde i volim tu atmosferu

Vreme čitanja: 1min | sub. 22.12.18. | 22:35

Trener Cedevite govorio o incidentu u hali Pionir

Trener košarkaša Cedevite Slaven Rimac rekao je posle meča sa Partizanom, koji je obeležio i prekid u završnici, da nema zamerke na atmosferu u hali Pionir.
"S obzirom da sam bivših igrač, znam kako je to. Jedna od stvari zbog kojih sam počeo da se bavim košarkom jeste puna hala. Nekada dobiješ upaljač u glavu i pljunu te, ali to je tako na ovim prostorima i ja volim takvu atmosferu. Rekao sam igračima da budu hrabri pre meča, jer je to samo atmosfera i tera nas da budemo bolji", rekao je Rimac novinarima posle utakmice.

On je naveo da i je njegova ekipa uspela da uhvati Partizan na krivoj nozi posle važnog meča koji su crno-beli imali protiv Turk Telekoma u Evrokupu.
"Za nas jako bitna pobeda. Partizan je u naletu, to smo znali pre utakmice. Treba reći da posle pobede u sredu i plasmana u Evrokup, da su se potrošili mentalno. Uhvatili smo ih na krivoj nozi. Imali smo dva-tri raspoložena igrača. Edo je došao pre par dana i odigrao dobro i u odbrani i u napadu“, naveo je on i dodao:
„Cedevita je danas odigrala odgovorno, što ranije nije uvek bio slučaj. Pričali smo ranije da treba imati veću odgovornost u odbrani  i danas smo to pokazali, čime sam i najzadovoljniji".

Izabrane vesti

Foto: MN Press


tagovi

Slaven Rimac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara