Rimac spasava ugled Cedevite

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.10.18. | 16:16

Drugi tim Cedevite protiv Alkara, takođe neporaženog u domaćem prvenstvu, igra poslednji meč treće runde

Samo dan pošto joj je još jednom narušen ugled u ABA ligi, Cedevita će opet na parket. Doduše, u hrvatskoj Premijer ligi, gde ne igra ekipa koju Sito Alonso (neuspešno) predvodi ove sezone, već drugi tim Sokića pod dirigentskom palicom Slavena Rimca.

Cedevita je u domaćem prvenstvu ostvarila dve pobede, a sva je prilika da će večeras upisati i treću. U goste im stiže Alkar, koji je takođe bez poraza, mada Zagrepčani imaju drastično kvalitetniju ekipu, pa ovaj meč ne treba smatrati derbijem. 
"Uvek se više-manje spremamo na sličan način. Analiziramo protivnika, gde bismo mogli da ga napadnemo, gde su jaki... Imamo šest, sedam dana da se spremimo što je dobro. Sigurno nas očekuje zahtevna utakmica. Alkar dobro trči, isto tako igra izuzetno agresivnu obranu s preuzimanjem. Prema trebalo bi da pronađemo dobra rešenja da probijemo njihovu obranu. Isto tako treba da budem agresivni kao protiv Splita", rekao je Rimac za klupski sajt.

Izabrane vesti

Granica na hendikep pobedu Cedevite je postavljena dosta visoko (-19,5), te bismo preporučili da preskočite tip H1 i opredelite se na manje poena domaćina. Jer, margina je 88,5, što Rimčev tim nijednom nije prebacio, a iako Alkar igra košarku sa dosta poena, očekujemo da će danas preovladati kontrolisana utakmica domaćina.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 20:00 9518 HRV 1 Cedevita - Alkar Sinj ptm1 manje (88.5) 1,85
Ukupna kvota1,85

HRVATSKA 1 - 3. KOLO

Ponedeljak
20.00: (1,85) Cedevita  (hendikep -19,5) Alkar  (1,85)

* Kvote su podložne promenama

Foto: MN Press


tagovi

sportsko klađenjeSlaven Rimac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara