"Roberto Martinez ljut na sudije"
"Roberto Martinez ljut na sudije"

Roberto Martinez ljut na Krkića: U Kataloniji vas od malih nogu uče da pritiskate sudije kako bi napravile grešku (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 27.12.14. | 11:52

Bojan Krkić sa bele tačke doneo pobedu Stouku

Roberto Martinez ljut na sudijeRoberto Martinez nije mogao da sakrije razočarenje posle Evertonovog poraza od Stouka rezultatom 1:0. Pobednički pogodak postigao je Bojan Krkić iz penala, koji je nad njim i napravljen.

Prema rečima španskog stručnjaka, elemenata za penal je bilo, ali samo zato što je Bojan odlično iskoristio minimalan kontakt sa Mekkartijem.
"Odlično poznajem katalonsku kulturu. Tamo te od malih nogu uče da pritiskate sudije kako bi napravile grešku. Ne verujem da je bilo dovoljno kontakta za penal. Kad već nije dao crveni karton Voltersu pošto nije bio siguran, kako je mogao da bude siguran u ovaj jedanaesterac", ljut je trener Evertona.

Izabrane vesti

U napadu pre tog kontroverznog trenutka, Džonatan Volters je kao poslednji igrač odbrane oborio Lejtona Bejnsa, za šta je dobio samo žuti karton.

Posle te pobede, Mark Hjuz je imao samo reči hvale za svog novog štićenika.
"Bojan je za kratko vreme koje je proveo u Premijer ligi dokazao svima koji su sumnjali da poseduje kvalitet za ovo takmičenje", trener Stouka bio je kratak i jasan.

(FOTO: Action images)


tagovi

Bojan KrkićDžonatan VoltersEngleskaEvertonEvropaLi MejsonMark HjuzPremijer ligaRoberto MartinezStouk

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara