""
""

Roma oštećena za penal! Sudija oprostio Karvahalu očigledan prekršaj (FOTO+VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.02.16. | 23:08

„Šta je za zdravim razumom“, pita Aleksandro Forenci posle starta beka Madriđana

Real je poveo, Roma krenula da uzvrati udarac, napala iz svih oružja, Edin Džeko je ubacio u vatru Alesandra Florencija, ali kad je trebalo da usledi šut Italijan je pokošen. Start Danijela Karvahala bio je za jedanaesterac, priznaju to i novinari Marke, ali se češki sudija Pavel Kralovec nije oglasio.
Da biste pobedili tim kakav je Real potrebna vam je sreća. Ja je nisam imao, jer me je lopta pogodila pre Ronaldovog šuta za 1.0. Potrebno je i malo zdravog razuma, kojeg nije bilo kod nedosuđenog penala“, ispričao je Florenci posle meča na Olimpiku (0:2).

Razočaranje rezultatom i sudijskom odlukom je očigledno, ali Rimljani su se isprsili pred moćnim timom iz Madrida. Ako ništa drugo nisu iznaverili navijače.
Tužni smo, jer smo igrali dobro, nismo zaslužili da izgubimo 0:2. Činjenica da su nam navijači aplaudirali posle susreta govori da su i oni videli dobru Romu, koja daje sve od sebe, bori se 94. minuta. Borićemo se i na Bernabeu, nećemo im dati tek tako da nas eliminišu“, ne odustaje Florenci.

Izabrane vesti

 


tagovi

Serija ARomaLiga šampionaItalijaEvropaDani KarvahalAlesandro Florenci

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara