""
""

Roma ponovo kupuje napadača u Engleskoj

Vreme čitanja: 1min | ned. 27.12.15. | 22:45

Opcije Rimljana su napadač Votforda Odion Igalo i golgeter Kristal Palasa Janik Bolasi

Učinak Edina Džeka u dresu Rome, kada je u pitanju učinak u prvom delu sezone, ispod je svih očekivanja, ali se mora uzeti u obzir da je reprezentativac Bosne i Hercegovine bio pod velikim opterećenjem, jer je u odsustvu povređenog Frančeska Totija, bio jedina opcija Rudija Garsije u samom špicu napada. Stoga su u upravi Rome odlučili da pronađu alternativu na ovoj poziciji, a samim tim i rasterete bivšeg napadača Mančester Sitija, a sreću u samom špicu napada ponovo će potražiti u engleskoj Premijer ligi.

Izabrane vesti

Kako piše Kalčo Merkato, opcije Rimljana su napadač Votforda Odion Igalo i golgeter Kristal Palasa Janik Bolasi.

Igalo već ima iskustva u Italiji, jer je igrao za Udineze i Ćezenu, a u poluzeni je postigao 13 golova na 15 mečeva, što je fenomenalan učinak za golgetera u ekipi koja je tek ušla u Premijer ligu. Sa druge strane Janik Bolasi nije klasičan napadač, ali je tip igrača koje voli Rudi Garsija.

Bolasi je ove sezone odigrao 16 utakmica za Kristal Palas i postigao četiri gola, ali bi ga i pored toga mnogi klubovi rado videli u svojim redovima ove zime. Ostaje da se vidi da li će to biti Roma.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija ARomaPremijer ligaOdion IgaloJanik Bolasi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara