"Niklas Bendtner"
"Niklas Bendtner"

Rozenborgu pukao sajt - stigao je Lord!

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.03.17. | 23:01

Ugovor potpisan na tri godine

Niklas BendtnerMarketinški je to bila odlična ideja, ali koliko god da je Rozenborg veliki klub nije spreman za veličinu jednog Niklasa Bendtnera! A upravo je popularni Lord novi igrač norveškog šampiona pošto je potpisao trogodišnji ugovor sa norveškim šampionom.

Nekih pola sata pre no što je sve zvanično i objavljeno Rozenborg je na društvenim mrežama objavio fotografiju broja “9“ sa potpisom: zauzeto! Međutim, nisu mogli da pretpostave koliko će narod pobrljaviti kad je objavljeno da je baš Bendtner taj.

Izabrane vesti

Klupski sajt istog sekunda je pukao, a nije proradio ni pola sata posle objavljivanja vesti da je 29-godišnji Danac posle epizoda u Arsenalu, Birmingem Sitiju, Sanderlendu, Juventusu, Volfzburgu i Notingem Forestu izabrao baš Norvešku kao sledeću destinaciju.
Nisam još eksert za norveški fudbal, ali znam da je Rozenborg sinonim za stabilan klub, da je klub koji izvlači najbolje iz svojih igrača. Ta vrsta stabilnosti mi je nedostajala dok sam igrao u Arsenal“, rekao je Bendtner,  koji je na vrhuncu bio stvarno opasan igrač, mada uvek nedorečen, problematičan, pre svega za sebe, pa i za okolinu.

Poslovično mirna Norveška možda je baš ono što mu je trebalo.
Mogu da obećam samo jedno. Uvek sam gladan fudbal, uvek sam gladan golova“, kaže Bendtner, novi saigrač Milana Jevtovića, doskorašnjeg fudbalera čačanskog Borca.

Fudbal ume zaista da ti začini život.

(FOTO: Action Images)


tagovi

međunarodni fudbalNiklas BendtnerNorveškaRozenborg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara