""
""

Saki poručio Realu: Kupite Dibalu!

Vreme čitanja: 2min | pet. 06.01.17. | 11:20

Marka raspaljuje maštu navijačima Kraljevskog kluba

Istorija nas je naučila da kada Real želi nekog igrača na kraju ga i dobije, a španska Marka danas je odlučila da raspali maštu svojim čitaocima i navijačima Kraljevskog kluba naslovnom stranom na kojoj dominira Paulo Dibala, uz adekvatni naslov “Kupite Dibalu”.

Izabrane vesti

To je savet koji je legendarni Arigo Saki još pre tri godine dao predsedniku Madriđana Florentinu Perezu dok je Argentinac bio običan talentovani fudbaler Palerma.

Prema navodima Marke, nekadašnji trener Milana i reprezentacije Italije zadržao je dobre relacije sa upravom Reala čiji je bio direktor fudbala u sezoni 2004/05. Članak koji je objavljen donosi informaciju da je još pre tri godine Saki savetovao Real da kupi Dibalu, što se nije desilo pa je Argentinac prešao u redove Juventusa u leto 2015. za 32.000.000 evra.  

Marka piše i da je ove zime Stara dama već odbila dve ponude Reala za Dibalu, prvo 80.000.000 evra, kasnije i 90.000.000 plus Alvara Moratu koji se sjajno snašao tokom boravka u Torinu, ali Saki u današnjem izdanju ponavlja isti apel od pre tri godine - “Kupite Dibalu” kojeg smatra novim Mesijem.

Pitanje je međutim i da li bi mladi napadač Juventusa želeo u Madrid pošto je nekoliko puta u intervjuima istakao da je Barselona klub njegovih snova i da bi, kako kaže, preplivao more kako bi obukao bordo-plavi dres katalonskog tima.

Baš zato čudi što se u tekstu Marke navodi kako je napadač Juventusa već obio jednu ponudu Katalonaca...

(FOTO: Marca)


tagovi

TransferiŠpanijaReal MadridPrimeraPaulo DibalaJuventusFlorentino PerezEvropaArigo Saki

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara